LiteraBlog Marți, 10 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „O viață secretă“, de Ella Carey

Marți, 10 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „O viață secretă“, de Ella Carey

Marți, 10 mai 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea O viață secretă, de Ella Carey.

Printre secretele New Yorkului și ororile războiului, o femeie se luptă pentru dragostea ei

1942, New York

În timp ce războiul face ravagii în Europa, Lily Rose este recunoscătoare pentru viața ei perfectă: are dragostea părinților ei, oameni cu dare de mână, care locuiesc în frumoasa lor casă de piatră brună cu vedere la parc, într-un cartier bogat, și o slujbă de vis ca bucătar la unul dintre cele mai bune restaurante din New York, Valentino’s, un adevărat vis în stil art déco. Dar se îndrăgostește de Tom Morelli, bucătarul talentat de la Valentino’s și nepotul chipeș al unor imigranți sicilieni, ai cărui ochi căprui și adânci o atrag și îi pun inima pe jar.

Apoi Tom primește o înștiințare devastatoare, care schimbă totul: este recrutat și trimis în Italia. Trebuie să se întoarcă în frumoasa lui patrie pentru a lupta într-un război disperat.

Dintr-odată singură, rămasă doar cu amintirea ultimului sărut, Lily se întoarce la părinții ei pentru sprijin. Dar când mama ei află despre relația ei, este furioasă. Când războiul se va încheia, datoria lui Lily va fi să se căsătorească cu bărbatul ales pentru ea, să crească copii și să nu mai muncească niciodată.

Lily știe că trebuie să-și urmeze inima, atât în ce-l privește pe Tom, cât și în privința vocației. Însă, când Tom este declarat dispărut în misiune, Lily are inima complet frântă. Dacă va continua să-și urmărească visurile, va mai rămâne ceva pentru ea când războiul se va sfârși?

DESPRE ELLA CAREY

Ella Carey este autoarea bestsellerurilor internaționale O viață secretă, The Lost Girl of Berlin, Beyond the Horizon, The Things We Don’t Say, Secret Shores, From a Paris Balcony, The House by the Lake și Paris Time Capsule. Cărțile ei au fost publicate în peste șaisprezece țări, în șaptesprezece limbi.

Francofilă, fascinată de mult timp de istoriile secrete plasate în trecutul fermecător al Europei, Ella este licențiată în muzică, ficțiune feminină din secolul al XIX-lea și istorie europeană modernă.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.