LiteraBlog Marți, 18 octombrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „ O aventură italiană” de Lucinda Riley

Marți, 18 octombrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „ O aventură italiană” de Lucinda Riley

Marți, 18 octombrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea O aventură italiană, de Lucinda Riley.

Nimic nu cântă mai dulce decât dragostea, nici nu arde mai aprig decât trădarea.

Rosanna Menici are doar unsprezece ani atunci când îl întâlnește pe Roberto Rossini, bărbatul care îi va schimba viața pentru totdeauna. În următorii ani, destinul ei și al lui se împletesc datorită extraordinarului lor talent ca artiști lirici, precum și datorită iubirii puternice, dar și obsesive, care îi leagă – sentiment ce sfârșește prin a afecta viețile tuturor celor apropiați. Fiindcă, după cum ajunge Rosanna să descopere încetul cu încetul, relația lor e bântuită de secrete întunecate, venite din trecut…

Destinul o poartă pe Rosanna de la începuturile ei modeste dintr-un cartier sărac din Napoli până pe scenele strălucitoare ale celor mai prestigioase companii de operă din lume. Depănat pe minunatul fundal al unor locuri de vis, romanul O aventură italiană își fascinează cititorii cu o zguduitoare și memorabilă poveste în care se împletesc dragostea, trădarea și descoperirea de sine.

Ce spun criticii despre O aventură italiană

Alert, scăldat în lumina soarelui Italiei și în aura orbitoare a celebrității, înzestrat din belșug cu farmec, intrigi complexe și romantism, «O aventură italiană» e un roman care reprezintă o lectură perfectă de vacanță. ” (The Leigh Reporter)

Faceți un tur rapid al marilor companii de operă ale lumii și intrați în lumea măiestriei muzicale pe care v-o propune Lucinda Riley. Aplauze la scenă deschisă! ” (The Book Trail)

Te-ar mai putea interesa și:

Despre Lucinda Riley

Lucinda Riley s-a născut în 1965 în Irlanda și, după o scurtă  carieră ca actriță de film, teatru și televiziune, a scris primul roman  la vârsta de 24 de ani. Cărțile ei au fost traduse în 37 de limbi și vândute în 40 de milioane de exemplare, și continuă să emoționeze publicul din toată lumea. În colaborare cu fiul ei, Harry Whittaker, a conceput și a scris o serie de cărți pentru copii, numite The Guardian Angels.

Deși cei patru copii ai Lucindei au crescut în Norfolk, Anglia, în 2015 ea și-a îndeplinit visul de a cumpăra o casă într-o regiune  izolată din Irlanda, West Cork, despre care a spus întotdeauna  că este casa ei spirituală, iar aici a scris ultimele cinci romane.  Lucinda a fost diagnosticată cu cancer în 2017 și a încetat din  viață pe 11 iunie 2021, înconjurată de familia ei iubitoare.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.