LiteraBlog Marți, 23 august 2022, la toate chioșcurile de presă: „ Ruinele splendorii“, de Megan Chance

Marți, 23 august 2022, la toate chioșcurile de presă: „ Ruinele splendorii“, de Megan Chance

Marți, 23 august 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Ruinele splendorii, de Megan Chance.

O poveste despre secrete de familie întunecate, succes și răzbunare

În ajunul catastrofei. După moartea mamei sale, May Kimble, care nu are niciun ban, duce o viață singuratică, până când o mătușă despre care nu știa că există o cheamă la San Francisco. Acolo este primită în bogata familie Sullivan și în cercul lor social.

Inițial copleșită de opulența noii sale vieți, May simte curând că mistere întunecate se ascund în umbra conacului Sullivan. Verișoara ei cea plină de farmec dispare adesea în timpul nopții. Mătușa ei rătăcește într-o ceață de laudanum. Iar o menajeră îi tot dă de înțeles lui May că este în pericol. Prinsă într-o capcană de trădări, nebunie și crime, May riscă să piardă totul, inclusiv libertatea, din cauza celor în care are cea mai mare încredere.

Apoi, într-o dimineață de aprilie, San Francisco se prăbușește. Rătăcind printre ruinele în flăcări, May pornește pe un drum chinuitor pentru a recupera ceea ce este al ei. Această tragică întorsătură a destinului, împreună cu ajutorul unui jurnalist neînfricat și carismatic, îi aduce la îndemână șansa răzbunării. Dar va reuși May să o pună în practică?

Ce spun criticii despre Ruinele splendorii

În atmosfera fascinantă a orașului San Francisco din anii 1900, acest roman gotic istoric prezintă o femeie curajoasă a cărei viață este în pericol. Iată o poveste plină de acțiune, care va face cititorul să întoarcă pagină după pagină.“ ´(Booklist)

Despre Megan Chance

Megan Chance este autoarea mai multor romane de succes, printre care Bone River, care a fost desemnat Cartea lunii pe Amazon, A Drop of Ink, evidențiat de către Historical Novel Society, sau An Inconvenient Wife, care a fost ales pe lista IndieNext.

În afară de romanele sale de ficțiune istorică, Ruinele splendorii (2021), A Drop of Ink (2017), The Visitant (2015), Inamorata (2014), Bone River (2012), City of Ash (2011), Prima Donna (2009), The Spiritualist (2008), An Inconvenient Wife (2004) și Susannah Morrow (2002), doamna Chance este autoarea unei trilogii pentru tineri, a unor povestiri scurte și a opt romane istorice de dragoste. Romanele sale au fost traduse în mai multe limbi.

Megan Chance s-a născut în Columbus, Ohio, și s-a mutat în statul Washington când era mică. Este absolventă a Western Washington University.

Megan Chance locuiește în zona Pacificului de Nord-Vest.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.