LiteraBlog Marți, 5 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Locul visurilor noastre“, de Kristin Harmel

Marți, 5 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Locul visurilor noastre“, de Kristin Harmel

Marți, 5 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Locul visurilor noastre, Kristin Harmel.

Luptând pentru supraviețuire, o femeie își găsește chemarea.

Când Ruby se căsătorește cu francezul elegant pe care îl întâlnește într-o cafenea, își imaginează că își vor petrece viața plimbându-se braț la braț pe bulevardele pariziene, scăldate în lumina aurie a după-amiezii. Dar suntem în 1938, iar războiul se profilează la orizont.

Din nefericire, căsnicia ei devine în curând searbădă și rece, iar soțul ei, Marcel, distant și secretos − toate acestea în timp ce germanii năvălesc în Paris, cu sinistrele lor steaguri cu svastică fluturând în vânt. Când Marcel este ucis, Ruby descoperă secretul pe care acesta îl ascundea − era membru al Rezistenței franceze − și se hotărăște să-i ia locul.

Ea se implică în operațiunile de salvare a soldaților aliați care au aterizat pe teritoriul inamic − inclusiv a unui fermecător pilot britanic. Dar abilitățile îi sunt în cele din urmă puse la încercare atunci când o ascunde pe vecina ei evreică de 12 ani, Charlotte, a cărei familie a fost arestată de Gestapo. Ruby și Charlotte devin o mică familie, dar pe măsură ce menghina germană se strânge în jurul Parisului, iar americanii dezbat intrarea în luptă, pericolul crește. Nimeni nu mai este în siguranță.

Ce spun criticii despre Locul visurilor noastre

„Plasat pe fondul tuturor pericolelor și al dramei din Parisul celui de-Al Doilea Război Mondial, acest roman sincer vă va face să întoarceți pagină după pagină până la ultimul cuvânt.“ (Mary Alice Monroe)

Locul visurilor noastre este un omagiu emoționant, sfâșietor și inspirat, adus tăriei spiritului uman și puterii durabile a iubirii.“ (Mariah Stewart)

Despre Kristin Harmel

Kristin Harmel este autoarea a peste douăsprezece bestsellere New York Times, inclusiv Cartea copiilor pierduți, Ultima geană de lumină sau The Sweetness of Forgetting. De asemenea, este cofondatoarea și gazda unui popular serial web, Friends and Fiction. Locuiește în Orlando, Florida.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.