LiteraBlog Marți, 6 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Farul cu secrete” de Santa Montefiore

Marți, 6 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Farul cu secrete” de Santa Montefiore

Marți, 6 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Farul cu secrete de Santa Montefiore. Apărută la Editura Litera în colecția Blue Moon, cartea spune povestea lui Ellen Trawton, o femeie care fuge de toți și de toate.

Trebuie să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubește, slujba nu-i oferă nici o perspectivă de dezvoltare, iar mama ei cea băgăcioasă o calcă pe nervi. Așa că pleacă spre singurul loc unde știe cu siguranță că mama nu o va urmări – casa mătușii din Irlanda. Acolo descoperă un secret de familie care îi întunecă trecutul – dar îi poate asigura un viitor despre care nu avea idee.

Citește și: Dosar: Santa Montefiore, autoare a 20 de romane care s-au bucurat de aprecierea cititorilor din toată lumea

Între timp, Caitlin Macausland plânge după viitorul pe care l-a pierdut. Ea a avut parte de o moarte tragică în ceea ce tot satul consideră a fi o situație suspicioasă, iar acum este prinsă între cer și pământ, fără posibilitatea de a pleca.

Destinele celor două sunt unite de un far străvechi, care a fost martor la multe tragedii. Pot aceste femei să-și găsească în fine liniștea pe care și-o doresc atât de mult?

Ce spun criticii despre Farul cu secrete

O poveste de dragoste cu atât de multe straturi încât poate ar fi mai bine s-o numim o poveste despre dragoste. (Kirkus Reviews)

Se împletesc aici istoria, soarta și posibilitatea de a avea o a doua șansă (…) este o carte încântătoare și captivantă. (Booklist)

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.