LiteraBlog Miercuri, 1 septembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „A treia vizită la cafeneaua de la capătul lumii” de John P. Strelecky

Miercuri, 1 septembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „A treia vizită la cafeneaua de la capătul lumii” de John P. Strelecky

Miercuri, 1 septembrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge volumul A treia vizită la cafeneaua de la capătul lumii, scris de John P. Strelecky.

Întorcându-se de la înmormântarea nașului său, John este surprins de o furtună năprasnică și se adăpostește sub o pasarelă de pe șosea. În acel cadru neașteptat, o întâlnește pe Hannah, o adolescentă în vârstă de cincisprezece ani. Rătăciți, cei doi nimeresc într-un loc pe care John îl știe prea bine și unde pot primi îndrumările de care au nevoie.

Citește și: O carte pe zi: „Întoarcerea la Cafeneaua de la capătul lumii” de John P. Strelecky

Așadar, la mai bine de zece ani de la ultima sa vizită și atunci când se așteaptă cel mai puțin, John se regăsește din nou în fața Cafenelei de la capătul lumii, misteriosul local unde clienții ajung să reflecteze la sensul existenței și să-și schimbe cursul vieții. Această nouă vizită nu face excepție de la regulă, inspirându-i lui John adevărate revelații.

Citește și: O carte pe zi: „Cafeneaua de la capătul lumii”, John P. Strelecky

Cea de-a treia carte a seriei Cafeneaua de la capătul lumii oferă cititorilor noi lecții de viață, autentice și profunde, despre speranță, consolidarea legăturilor cu cei dragi și importanța de a-ți urma propriul drum și de a-ți făuri propriul destin.

Ce spun criticii despre A treia vizită la cafeneaua de la capătul lumii

„Emoționantă, motivantă, revelatoare, profundă… Oferă răspunsul la cele mai presante întrebări ale vieții.“ (Lifestyle Magazine)

„Originală… plină de imaginație… fascinantă… o lectură care îți va schimba viața.“ (Bill Guggenheim)

Citește și: VIDEO. Autori consacrați din portofoliul Litera transmit mesaje cititorilor din România

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 39.90 lei!

De același autor:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.