LiteraBlog NCD 2021: Provocare acceptată?

NCD 2021: Provocare acceptată?

Ca în fiecare an, Noaptea Cărților Deschise, evenimentul de încurajare a lecturii, aduce aproape cititorii de pretutindeni, care împărtășesc iubirea pentru cărți.

De-a lungul celor nouă ediții, Editura Litera a promovat lectura încurajând cititorii să facă schimb de cărți, să ofere și să primească cărți, donând cărți, prin biblioteci interactive în centrul Capitalei. Un moment memorabil a avut loc la ediția din 2019 a NCD, când Arcul de Triumf s-a transformat bibliotecă și loc de lectură, precum și prin maparea clădirii cu cele mai frumoase imagini dedicate lecturii.

Citește și: NCD 2021. Ne pregătim de o nouă ediție a evenimentului Noaptea Cărților Deschise!

Pentru că faci parte din cea mai frumoasă comunitate de cititori din România, și la această ediție NCD avem nevoie de ajutorul tău!

Vrei să facem împreună o faptă bună?

Înregistrează-te acum ca să ai locul tău gratuit la teatru online, la Noaptea Cărților Deschise 2021, întrucât fiecare loc ocupat înseamnă o carte nouă într-o bibliotecă nevoiașă din țară!

În exclusivitate pentru comunitatea care este alături de noi de nouă ediții, actrița Maia Morgenstern și echipa Teatrului Dramaturgilor Români ne-au pregătit o surpriză de excepție: piesa de teatru autobiografică Nu sunt eu, cu Maia Morgenstern în rolul principal, va fi disponibilă online.

Piesa de teatru, pusă în scenă special pentru acest eveniment, va fi disponibilă un timp limitat în baza unei înregistrări.

Completează formularul de aici ca să ai acces gratuit! 

Înregistrează-te acum și rezervă-ți locul gratuit la piesa de teatru online, difuzată la Noaptea Cărților Deschise 2021, întrucât fiecare loc ocupat înseamnă o carte nouă într-o bibliotecă nevoiașă din țară! 10.000 de locuri în sala virtuală de teatru la Noaptea Cărților Deschise înseamnă 10.000 de cărți noi, oferite gratuit de Editura Litera bibliotecilor din țară!

Citește și: NCD 2021: Află cum poți vedea în premieră online piesa de teatru „Nu sunt eu” cu Maia Morgenstern !

Provocare acceptată?

Vineri, 23 aprilie 2021, te așteptăm la o nouă ediție a celui mai așteptat eveniment de încurajare a lecturii din România, Noaptea Cărților Deschise 2021.

Timp de 24 de ore, celebrăm Ziua Internațională a Cărții cu super-reduceri, mega kit literar cadou la orice comandă pe litera.ro și evenimente online, la care accesul va fi gratuit. Reducerile vin la pachet cu un mega kit literar, format din bestsellerul Apă proaspătă pentru flori de Valérie Perrin, o insignă și un set de patru semne de carte, cu o ilustrație realizată de Mura.

Totodată, transmitem mai departe bucuria lecturii printr-o serie de momente online dedicate cărții alături de Daniela Nane, Monica Davidescu, Marius Vizante, Marian Râlea, Laura Câlțea, Anca Rucăreanu, Marius Constantinescu și alți promotori constanți ai culturii.

Citește și: NCD 2021: Interviu cu Mura, artista din spatele ilustrațiilor de la Noaptea Cărților Deschise

Cărțile ne țin și ne sunt aproape mai mult ca oricând în această perioadă. Îți propunem să sărbătorim această zi cum se cuvine. Abonează-te la newsletter și urmărește-ne pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul care află toate noutățile despre NCD 2021!

Partener eveniment: Fan Courier

Ilustrație: Mura

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.