LiteraBlog NCD 2021: Cărți cu reduceri mari la Noaptea Cărților Deschise, pe litera.ro

NCD 2021: Cărți cu reduceri mari la Noaptea Cărților Deschise, pe litera.ro

Vineri, 23 aprilie 2021, te așteptăm la cea de-a noua ediție a evenimentului Noaptea Cărților Deschise 2021. Această dată marchează și Ziua Internațională a Cărții și, de aceea, am pregătit 24 de ore de reduceri la cărți deosebite, un mega kit literar pentru fiecare comandă plasată pe litera.ro și evenimente online gratuite – toate dedicate iubitorilor de lectură de pretutindeni.

La ora 07:00 dimineața deschidem site-ul litera.ro cu o pleiadă de surprize literare: reduceri la cărți, titluri pe care le ai în wishlist, cărți pe care vrei să le faci cadou, cărți pentru copii și nepoți – viitori mari cititori.

Kit literar cadou – garantat la orice comandă!

Reducerile vin la pachet cu un mega kit literar, cel mai tare cadou pe care îl poți primi, format din: bestsellerul – noutate Apă proaspătă pentru flori de Valérie Perrin, o insignă de super cititor în comunitatea Noaptea Cărților Deschise și un set de patru semne de carte minunat ilustrate. Valoarea kit-ului este de 69.90 lei, cadou la comandă de orice valoare pe site-ul litera.ro, doar la Noaptea Cărților Deschise.

De Noaptea Cărților Deschise, pe Litera.ro găsești titluri ce pornesc de la 4,94 lei.

Titluri Litera care costă mai puțin de 10 lei

De Ziua Internațională a Cărții, am pregătit reduceri la titlurile pentru copii și adolescenți. Astfel, Micii eroi. Michael Faraday beneficiază de 75% reducere și poate fi comandată cu 6,23 lei, iar Un pui de vulpe rătăcit de Carolina Rabei costă doar 7,47 lei.

Clubul bonelor. Ideea genial a lui Kristie de Ann M. Martin este redusă de la 34,9 lei la 6,98 lei, iar Tot acest timp de Mikki Daughtry și Rachel Lippincott beneficiază de 80% reducere și poate fi comandată cu doar 9,98 lei.

Și iubitorii de non-ficțiune au parte de o surpriză de Noaptea Cărților Deschise 2021! Printre titlurile la reducere se numără și Jocul vieții și cum să-l jucăm de Florence Shinn, ce poate fi comandată cu doar 4,98 lei și Antrenarea memoriei de Dr. Gareth Moore, care poate fi achiziționată cu 70% reducere, la prețul de 8,97 lei.

Titluri Litera care costă mai puțin de 15 lei

Cu mai puțin de 15 lei, puteți achiziționa bestselleruri de ficțiune și non-ficțiune cu 70% reducere. Dintre acestea amintim: Voluntarul de Jack Fairweather (14,97 lei), În timp ce Parisul dormea de Ruth Druart (14,97 lei), Devoratoarea de păcate de Megan Campisi (14,97 lei), Principiile succesului de Dale Carnegie (10,47 lei) și Puterea subconștientului. 52 de afirmații săptămânale și tehnici practice de Joseph Murphy (11,97 lei).

Titluri Litera care costă mai puțin de 20 lei

Cu mai puțin de 20 de lei, puteți achiziționa noutăți Litera cu 65% reducere. Astfel, De la început de Jean Hanff Korelitz, Ape adânci de Patricia Highsmith, Trandafiri de Leila Meacham, Zborul libelulei de Leila Meacham și Rebecca de Dauphne du Maurier costă doar 17,47 lei.

Fanii cărților de memorii pot achiziționa Inseparabilele de Simone de Beauvoir cu doar 15,96 lei, iar O autobiografie de Agatha Christie costă 19,96 lei.

Titluri Litera care costă mai puțin de 30 lei

Și cărțile preferate ale cititorilor pot fi achiziționate la reducere cu ocazia NDC 2021. De exemplu, Bridgerton. Eu și ducele de Julia Quinn și Îndoiala de Ashley Audrain costă doar 23,45 lei, iar Apeirogon de Colum McCann poate fi achziționată cu 55% reducere, la prețul de 22,46 lei.

Alte titluri ce pot fi cumpărate cu mai puțin de 30 de lei: N-are stofă de iubit de Penelope Ward (22,46 lei), În grădina fiarelor de Erik Larson (22,46 lei), Puterea de a fi prezent. Cum influențează părinții viitorul copiilor de Daniel Sievel (23,45 lei).

DESPRE NOAPTEA CĂRȚILOR DESCHISE – UN EVENIMENT MARCA LITERA

Noaptea Cărților Deschise este cel mai așteptat eveniment de încurajare a lecturii din România, ce are loc anual pe 23 aprilie, când întreaga lume celebrează Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor. Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor a luat naștere în 1995, la inițiativa UNESCO, și are scopul de a promova lectura, publicarea cărților și drepturile de autor.

Citește și: NDC 2021. Avanpremieră: Maia Morgensten, în repetiții pentru piesa de teatru „Nu sunt eu”, special pentru Noaptea Cărților Deschise

Cărțile ne țin și ne sunt aproape mai mult ca oricând în această perioadă. Îți propunem să sărbătorim această zi cum se cuvine. Abonează-te la newsletter și urmărește-ne pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul care află toate noutățile despre NCD 2021!

Partener eveniment: Fan Courier

Ilustrație: Mura

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.