LiteraBlog Teaser #CuVoceTare S1E4. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Alex Gâlmeanu

Teaser #CuVoceTare S1E4. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Alex Gâlmeanu

Alex Gâlmeanu e unul dintre cei mai cunoscuți fotografi români, multipremiat, publicat în toate revistele importante din România, autor al unor proiecte vizuale care, de la campaniile sociale la efortul de a documenta și de a refrișa memoria publică, îl recomandă ca pe un artist vizual complet, creativ și mereu interesat de noi modalități de expresie.

Invitat la podcastul Editurii Litera, Alex i-a povestit #cuvocetare Ioanei Bâldea Constantinescu despre cum schimbă social media conversația despre fotografie, despre lucrul cu vedetele, dar și despre proiectele care articulează (inclusiv filozofic) viziunea lui despre imaginea fotografică,  despre viață și despre noi toți.

Episod nou, în premieră de joi, 27 aprilie, de la ora 19.00, pe blogul Editurii Litera, Facebook Litera, Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts și RSS.

#staytuned #saycheese ?

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.