LiteraBlog Vineri, 11 noiembrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Joc murdar” de J.P. Delaney

Vineri, 11 noiembrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Joc murdar” de J.P. Delaney

Vineri, 11 noiembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Joc murdar, de J.P. Delaney.

Într-o dimineață, Pete Riley deschide ușa celui mai urât coșmar al unui părinte. În fața lui se află Miles Lambert care îi aduce lui Pete vestea răvășitoare că fiul lui în vârstă de doi ani, Theo, nu este în realitate al lui – copiii lor au fost încurcați la naștere.

Cele două familii – Pete cu partenera lui, Maddie, și Miles cu soția lui, Lucy – cad de acord ca, în loc să schimbe la loc copiii, să încerce mai bine să găsească o cale de rezolvare mai flexibilă, în interesul acestora. Dar planul de a da în judecată spitalul declanșează o investigație care dă naștere unor întrebări tulburătoare despre ceea ce s-a întâmplat în ziua în care copiii au fost schimbați.

Apoi, când Theo este eliminat de la creșă pentru lovirea unui alt copil, Maddie și Pete se întreabă cât de departe sunt dispuși să meargă cu această înțelegere. Ce secrete se ascund dincolo de ușa intimidantă a familiei Lambert? Câtă încredere pot avea în părinții adevărați ai copilului lor?

Ce spun criticii despre Joc murdar

„Un scenariu de coșmar pune în mișcare acest thriller psihologic captivant… Răsturnările de situație cu adevărat surprinzătoare demonstrează cât de departe poate merge un părinte de dragul unui copil. Un roman de suspans domestic cât se poate de neliniștitor.“ (Publishers Weekly)

„Cititorii vor fi surprinși de întorsăturile pe care le ia povestea și de finalul la care nu se vor aștepta.“ (Booklist)

„J.P. Delaney duce suspansul domestic dincolo de zona de confort.“ (The New York Times Book Review)

Despre J.P Delaney

J.P. Delaney a debutat cu thrillerul psihologic Fata dinainte (The Girl Before, 2017), carte publicată în 40 de țări, vândută în peste 1 milion de exemplare și adaptată de autor pentru o miniserie difuzată de BBC și HBO Max. Celelalte romane ale sale sunt Crede-mă când mint (Believe Me, 2018), Soția perfectă (The Perfect Wife, 2019), Joc murdar (Playing Nice, 2020) și My Darling Daughter (2022).

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.