LiteraBlog Vineri, 4 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Lucruri prețioase” de Janelle Brown

Vineri, 4 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Lucruri prețioase” de Janelle Brown

Vineri, 4 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Lucruri prețioase, scrisă de Janelle Brown. Cartea spune povestea Ninei, o femeie care, cândva, a crezut că diploma ei în artă o să-i asigure o carieră împlinită.

Când visul i se spulberă, începe să fure de la tinerii bogați din Los Angeles împreună cu iubitul ei, Lachlan. Nina a învățat de la cea mai bună în branșă, mama ei, ale cărei escrocherii erau menite să-i ofere fiicei sale o copilărie decentă, în ciuda vieții lor haotice. Dar când mama ei se îmbolnăvește, Nina lasă totul deoparte ca s-o ajute, chiar dacă asta înseamnă să rea­lizeze cea mai riscantă și mai periculoasă schemă de până acum.Vanessa este o tânără moștenitoare privilegiată care și-a dorit cândva să trăiască o viață semnificativă. În loc de asta, ea devine influencer pe Instagram, ocupație care-i aduce călătorii în jurul lu­mii, haine și produse primite gratuit, fotografii făcute în locuri exo­tice. Dar în spatele acestei fațade de invidiat se află o viață marcată de tragedie. După o logodnă anulată, Vanessa se retrage pe vasta pro­prietate a familiei, Stonehaven: un conac plin de secrete întunecate, nu doar din trecutul Vanessei, ci și din acela al unei fete confuze și tulburate pe nume Nina.

Drumurile Ninei, Vanessei și ale lui Lachlan se întâlnesc aici, pe țărmul înghețat al lacului Tahoe, unde viețile lor întrețesute dau naștere unei furtuni de aspirații și dorințe, duplicitate și răzbunare.

Lucruri prețioase este un roman fascinant, plin de răsturnări de situație, în care două femei inteligente, traumatizate încearcă să supraviețuiască celui mai mare joc al înșelăciunii și distrugerii pe care l-au jucat vreodată.

Ce spun criticii despre Lucruri prețioase

„Janelle Brown ne propune o dramă cu miză mare, plină de strălucire, opunând nostalgia copilăriei puterii de a ne reinventa în epoca rețelelor de socializare… O carte plină de răsturnări de situație.“ (Booklist)

„Cu un suspans desăvârșit, cu o narațiune ingenioasă și o intrigă care nu ratează nimic din lumea noastră de pe Instagram, acest roman este o lectură de neratat.“ (Library Journal)

„De o inteligență diabolică.“ (Kirkus Reviews)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.