- 50%

- 50%

-50%

Ceaiuri care vindecă

Autor: Sarah Farr
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 69,90 lei Preț special 34,95 lei
în stoc

Estimare livrare: 01.10.2021

„O carte minunată acoperind toate aspectele artei realizării de amestecuri pentru ceaiuri din plante.“ ROSEMARY GLADSTAR, autoare a bestsellerului Plante medicinale – Ghid esențial   Descoperă puterea vindecătoare a plantelor prin procesul simplu, dar dătător de satisfacții de a amesteca ceaiuri de plante...

O carte minunată acoperind toate aspectele artei realizării de amestecuri pentru ceaiuri din plante.“ ROSEMARY GLADSTAR, autoare a bestsellerului Plante medicinale – Ghid esențial

 

Descoperă puterea vindecătoare a plantelor prin procesul simplu, dar dătător de satisfacții de a amesteca ceaiuri de plante delicioase.

Promovează vindecarea și echilibrul cu remedii precum Calmant pentru gât iritat, Ceai pentru tensiune și Ceai hrănitor post‑partum sau delectează‑te cu amestecurile sezoniere mai ușoare precum Ceai cu cardamom și trandafiri, Chocolatl și Ceai rece cu lămâie și ghimbir. Indiferent ce cauți, fiecare dintre aceste ceaiuri este gândit pentru a încânta simțurile și a hrăni corpul.

 

- Folosește ierburi proaspete pentru leacuri mai puternice și o aromă mai bună

- Personalizează amestecurile pentru a obține exact ce ai nevoie

- Conectează-te la ciclurile naturii din zona în care locuiești

 

Sarah Farr este fondatoarea a două firme specializate în ceaiuri din plante – Harbor Herbalist și Bird's Eye Tea. Farr cultivă sau culege din natură multe dintre ierburile folosite în amestecurile ei și are și o fermă proprie, Orchard Botanicals.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2019
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
190x190
Nr. pagini:
attribute_icon
272
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4599-9
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate