Cursuri de gătit. Manual complet pentru bucătarul de acasă
Versiuni disponibile
Manual de gătit pentru toţi, de la începători la experţi
Peste 200 de reţete, plus tehnici esenţiale, cu explicaţii despre:
● Cum să faci o omletă ● Cum să faci o friptură la grătar ● Cum să găteşti şi să porţionezi un curcan ●Cum să faci risotto ● Cum să faci supă de pui ● Cum să faci crème brûlée ● Cum să găteşti un homar la aburi ● Cum să faci gnocchi ● Cum să poşezi un somon întreg ● Cum să faci sufleu de ciocolată ● Cum să legi o friptură ● Cum să faci sos bolognese ● Cum să poşezi ouă ● Cum să prepari legume la grătar ● Cum să glazurezi un tort ● Cum să tranşezi un pui ● Cum să faci vinegretă ● Cum să deglasezi o tigaie ● Cum să faci friptură la cuptor ● Cum să coci o plăcintă ● Cum să faci cartofi prăjiţi ● Cum să filetezi un peşte ● Cum să faci paste proaspete ● Cum să faci bezea ● Cum să faci fond ● Cum să faci legume la tigaie ● Cum să faci lasagna ● Cum să faci un hamburger ● Cum să faci o frittata ● Cum să frigi o pulpă de miel ● Cum să faci îngheţată şi sorbeturi