- 29%

Secretul rochiei de mireasa (vol. 19)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 13.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

UN ROMAN ÎNCÂNTĂTOR DESPRE SOARTĂ ȘI PUTEREA DE A VISA DIN NOU

Soline Roussel este expertă când vine vorba despre finaluri fericite. De generații întregi, familia ei a deținut în Paris un salon exclusivist pentru mirese, unde magia se realizează cu acul și ața. Se spune că mireasa care poartă o rochie Roussel va avea parte de o viață întreagă de fericire. Dar pierderile devastatoare din cel de Al Doilea Război Mondial fac lumea lui Soline să se dărâme, lăsând-o pe tânără cu inima frântă și cu încrederea în dragoste zdruncinată. Ea își împachetează amintirile, punându-le bine deoparte, laolaltă cu visurile ei năruite, hotărâtă să dea totul uitării.

Zeci de ani mai târziu, în vreme ce își înfruntă propria pierdere tragică, Rory Grant închiriază vechea proprietate a lui Soline și descoperă o cutie cu scrisori și o rochie de mireasă vintage ce nu a fost niciodată purtată. Când Rory înapoiază acel prețios suvenir, o prietenie cu totul neașteptată ia naștere, iar similitudinile stranii dintre viața lui Rory și cea a lui Soline ies la iveală.

Nu încape îndoială că le-a fost menit să se întâlnească – și se prea poate ca Rory să fie în măsură să îndrepte un rău vechi de patruzeci de ani și să deschidă ușa spre vindecarea amândurora – și chiar să aducă un strop de magie.

 

„Cu tentă istorică și o intrigă supranaturală, această explorare a experiențelor împărtășite, a ajustărilor necesare pentru a merge mai departe și a puterii încrederii este un roman de care și fanii cărților Lucindei Riley se vor îndrăgosti negreșit.“ Booklist

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 13 iul. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Barbara Davis
Traducator(i) : Laura Berteanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 312
ISBN : 978-606-33-9936-7