-34.99%

Frații Karamazov

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Frații Karamazov


Nota ta:
88% of 100
Preț standard 59,90 lei Preț special 38,94 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
38,94 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Încearcă gratuit, renunță oricând
Considerat de mulți cel mai bun roman al lui Dostoievski, o capodoperă a literaturii ruse și universale datorită complexității și ariei tematice extrem de largi pe care o acoperă, Frații Karamazov vorbește despre iubire și ură, onoare și trădare, adevăr și minciună, trăiri ce se află într-un permanent conflict în...

Considerat de mulți cel mai bun roman al lui Dostoievski, o capodoperă a literaturii ruse și universale datorită complexității și ariei tematice extrem de largi pe care o acoperă, Frații Karamazov vorbește despre iubire și ură, onoare și trădare, adevăr și minciună, trăiri ce se află într-un permanent conflict în sufletul omului. Toate sentimentele umane sunt atent analizate cu un strălucit simţ al observaţiei psihologice. Întregul univers al romanului gravitează în jurul destinelor fundamental deosebite a trei personaje care reprezintă fațete diferite ale sufletului uman: Alioșa, Dmitri și Ivan. Toți frații sunt în conflict cu tatăl lor, Feodor Pavlovici Karamazov, și au fiecare o predispoziție patologică pentru patimă. Frescă a Rusiei secolului al XIX-lea, Frații Karamazov este un roman care niciodată nu va fi depăşit de timp, o gravură a sufletului omenesc.
Dostoievski pictează ca Rembrandt, iar portretele sale sunt atât de puternice din punct de vedere artistic și, de cele mai multe ori, atât de perfecte, încât, chiar dacă le-ar lipsi profunzimea de gândire care se află în spatele și în jurul lor, cred că Dostoievski tot ar rămâne cel mai mare romancier.
André Gide

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jan 2019
Numar pagini:
attribute_icon
1168
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3354-5
Traducator(i):
attribute_icon
Ovidiu Constantinescu și Isabella Dumbravă

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  15 ian. 2019
Autor(i)  :  F.M. Dostoievski
Numar pagini  :  1168
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  110 x 165
colectie  :  Carte Pentru Toti
ISBN  :  978-606-33-3354-5
Traducator(i)  :  Ovidiu Constantinescu și Isabella Dumbravă