permanent noutate

- 10%

Focul din sange

Nota ta:
85 % of 100
RRP: 69,99┬álei Pre╚Ť special 62,99┬álei
în stoc

Estimare livrare: 23.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 69,99┬álei Pre╚Ť special 62,99┬álei

SINGURUL LUCRU CARE POATE SALVA ACUM TĂRÂMURILE ESTE UNICUL LUCRU MAI PUTERNIC DECÂT PARCELE.

Dup─â uimitoarea tr─âdare ce are drept consecin╚Ť─â capturarea de c─âtre falsul Rege al Zeilor a Serei ╚Öi a periculos de seduc─âtorului conduc─âtor al ╚Üinuturilor Umbrelor, de care ea este nebune╚Öte ├«ndr─âgostit─â, un singur lucru se mai poate face pentru a-l elibera pe Nyktos ╚Öi a ├«mpiedica for╚Ťele din ╚Üinuturile Umbrelor s─â invadeze Dalosul ╚Öi s─â st├órneasc─â un r─âzboi ├«ntre zeii primitivi. ├Äns─â Kolis nu poate fi manipulat cu u╚Öurin╚Ť─â ÔÇĺ nici dup─â o via╚Ť─â ├«ntreag─â de antrenament ├«n acest sens. ├Än vreme ce Revenantul lui preferat sus╚Ťine cu insisten╚Ť─â c─â Sera nu este nimic mai mult dec├ót o minciun─â, firea capricioas─â a lui Kolis ╚Öi straniul lui sim╚Ť al onoarei o zdruncin─â p├ón─â ├«n str─âfunduri pe Sera, pe care nimic nu ar fi putut-o preg─âti pentru cruzimile ce au loc la curtea zeului ╚Öi pentru adev─ârurile ╚Öocante ce ├«i sunt dezv─âluite. Descoperirile acestea nu doar c─â anuleaz─â tot ce credea ea despre propria datorie ╚Öi despre ├«nsu╚Öi modul ├«n care au luat na╚Ötere t─âr├ómurile, ci pun sub semnul ├«ntreb─ârii adev─âratul pericol. ├Än orice caz, supravie╚Ťuirea ├«n urma confrunt─ârii cu Kolis reprezint─â doar o parte a luptei. Ascensiunea ei se apropie, ╚Öi Sera simte cum timpul i se scurge printre degete. Dar Nyktos va face orice pentru a o ╚Ťine pe Sera vie ╚Öi a-i oferi via╚Ťa pe care o merit─â. Va pune la b─âtaie ├«ns─â╚Öi distrugerea t─âr├ómurilor ÔÇô ╚Öi chiar asta urmeaz─â s─â se ├«nt├ómple dac─â el nu ├«╚Öi face ascensiunea ca rege primitiv al vie╚Ťii. ╚śi totu╚Öi, ├«n ciuda determin─ârii lui marcate de disperare, se prea poate ca propriile lor destine s─â fie mai presus de controlul lui.

La toate astea se adaugă ceva neștiut, nescris și imposibil de prezis. Singurul lucru mai puternic decât Arae...

Despre Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Pe primul loc ├«n topul New York Times ╚Öi ├«n r├óndul autorilor interna╚Ťionali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuie╚Öte ├«n Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolific─â, ea declar─â c─â dedic─â scrisului opt ore pe zi, iar ├«n rest ├«╚Öi petrece timpul citind, urm─ârind filme cu zombie sau plimb├óndu-se ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei ╚Öi cu c├óinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat na╚Ötere ├«n orele de matematic─â, c├ónd scria nuvele...

Armentrout scrie literatur─â paranormal─â pentru adolescen╚Ťi, c─âr╚Ťi de science fiction, fantasy ╚Öi romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescen╚Ťi, Obsidian, urmeaz─â s─â fie ecranizat.

Este considerat─â un autor ÔÇ×hibridÔÇť, care ╚Öi-a publicat cu succes c─âr╚Ťile ├«n regim de self-publishing, av├ónd ╚Öi contracte cu mici publica╚Ťii independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout ini╚Ťiaz─â evenimente anuale ce adun─â laolalt─â peste o sut─â de autori de bestselleruri pentru adolescen╚Ťi ╚Öi adul╚Ťi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 18 mar. 2024
Colectie : New Moon
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 656
ISBN : 978-630-319-717-3