Lupta mea. Cartea întâi: Moartea unui tată - Reeditare

Nota ta:
69 % of 100
RRP: 59,90 lei Preț special 26,96 lei
în stoc

Estimare livrare: 04.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,90 lei Preț special 26,96 lei

Devenit părinte, Karl Ove Knausgård se regăseşte în faţa propriului eu, un puşti sensibil, care creşte în umbra unui frate sociabil, a unei mame adesea absente şi a unui tată cu accese de mânie imprevizibile. Maturizarea lentă a sentimentelor, flirturile neliniştite, pasiunea pentru rock compun cu o onestitate dureroasă romanul unui adolescent hipersensibil.
O călătorie afectivă de o fidelitate absolută, o explorare proustiană a propriului trecut, o poveste deopotrivă intimă şi universală, care pune problema capacităţii literaturii de a descrie viaţa, doar viaţa, în toate aspectele ei.
„... extrem de sincer, Knausgård... vrea să ne introducă în cotidianul vieţii, care este uneori vizionar, alteori banal, alteori profund semnificativ, dar, prin forţa lucrurilor, absolut obişnuit, pentru că ni se întâmplă pe tot parcursul vieţii şi tuturor...”
The New Yorker
„O reuşită rară. Nici un scriitor din generaţia sa nu egalează combinaţia lui Karl Ove Knausgård de talent, stil, spirit de observaţie şi originalitate...”
Dagens Næringsliv
„Dur şi plin de forţă precum granitul. Mai real decât realitatea.”
La Repubblica

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 24 iul. 2017
Colectie : Clasici Litera
Traducator(i) : Ioana-Andreea Mureșan
Tip Coperta : Broșată
Format : 127 x 197
ISBN : 978-606-33-1939-6