dreambooks 38

- 29%

O promisiune imposibila (vol. 39)

Nota ta:
20 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
Disponibil precomandă

Estimare livrare: 07.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Liam O’Connor are un singur scop în această viață: să o împingă pe femeia pe care o iubește în brațele altui bărbat, iar asta pentru că necinstitul irlandez a schimbat cursul destinului când s-a îndrăgostit de Cora McLeod în urmă cu peste un secol. Pasiunea lor a fost intensă, scurtă și tragică, iar de atunci îngerii au tot încercat să readucă echilibrul în destinele celor doi.

În prezent, Liam și Cora – ofițeri de poliție în Providence Falls, Carolina de Nord – sunt parteneri în anchetarea unei crime. Iar intensitatea cazului i-a apropiat mai mult decât s-au așteptat – exact ceea ce Liam ar trebui să evite. Pentru că îngerii au fost fermi și au spus clar: destinul Corei trebuie să fie Finley Walsh. Dar Cora este o femeie încăpățânată și ia propriile decizii, așa că începe să aibă sentimente pentru Liam – singurul lucru pe care și l-a dorit vreodată cu adevărat.

Liam știe că aceasta este ultima șansă de a-și salva sufletul și că trebuie să respecte ordinul îngerilor. Dar o iubește suficient de mult pe Cora încât să o lase să plece din viața lui?

 

„Scrierile lui Jude Deveraux sunt încântătoare și rafinate.BookPage

„Deveraux țese o poveste de dragoste fascinantă și neobișnuită… O lectură deconectantă.“ Kirkus

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 30 nov. 2023
Colectie : Dream Books
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
ISBN : 978-630-319-371-7