- 40%

Provincialii

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 39,90 lei Preț special 23,94 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,90 lei Preț special 23,94 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Mark Firth este un constructor din Howland, Massachusetts, care, după ce este escrocat de un consultant financiar, încearcă să treacă, împreună cu familia lui, peste dificultățile create. Ce viitor poate să le promită soției lui, Karen, și fiicei lor, Haley? Când Philip Hadi, un om de afaceri prosper, se mută în Howland pentru a scăpa de povara evenimentelor din 11 septembrie 2001 din New York, acesta îl angajează pe Mark să-i transforme casa într-un loc foarte sigur.

Coliziunea dintre cele două lumi cărora le aparțin cei doi – cea rurală și cea urbană – se manifestă acut din momentul în care Hadi se decide să candideze pentru un mandat de consilier local și, pas cu pas, începe să transforme mica așezare liniștită în ceva străin, cu implicații neașteptate în viața lui Mark și a tuturor celor apropiați.

Provincialii este una dintre rarele cărți de ficțiune care reușesc să surprindă în timp real un moment complex din viața societății americane.

 

Prezintă un orășel american într-un moment reprezentativ din istoria noastră... un roman îndrăzneț, vital și care ne lărgește perspectivele. George Saunders

 

Nimeni nu se poate sustrage acestei analize morale incisive, făcute cu un strălucit spirit de observație. People

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 10 feb. 2020
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Jonathan Dee
Traducator(i) : Irina Negrea
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 544
ISBN : 978-606-33-4520-3