- 40%

- 40%

-40%

Osho. Moral, imoral, amoral. Ce este bine și ce este rău?

Seria: 6854

Autor: Osho International Foundation
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Osho. Moral, imoral, amoral. Ce este bine și ce este rău?


Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 17,94 lei

Versiuni disponibile

 Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine. Cărțile din seria „Osho“ reunesc...

 Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine.

Cărțile din seria „Osho“ reunesc extrase din răspunsurile lui Osho date discipolilor săi privitor la cele mai importante probleme pe care și le pun oamenii interesați de știința transformării de sine și de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieții contemporane.

 

„Primul lucru nu e să fii moral sau bun sau virtuos: cel mai important lucru e să meditezi, ca să-ți poți găsi o luminiță în interiorul tău și să începi să trăiești în concordanță cu lumina aceea.“        (Osho)

„O moralitate ce vine în urma unui mare efort e imorală. O moralitate ce vine fără efort e singura moralitate care există.“        (Osho)

„Adevărata moralitate nu trebuie să fie cultivată: vine ca o umbră atunci când ești mai atent. E o consecință a conștiinței.“        (Osho)

„Trebuie să trăiești autentic. Autenticitatea este moralitate – și prin autenticitate nu mă refer la a urma poruncile altcuiva, ci la a trăi conform luminii tale proprii.“        (Osho)

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Oct 2015
Numar pagini:
attribute_icon
224
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-685-9

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  1 oct. 2015
Autor(i)  :  Osho International Foundation
Numar pagini  :  224
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130 x 200
ISBN  :  978-606-686-685-9
Serie  :  Invataturi esentiale