- 25%

Osho. Moral, imoral, amoral. Ce este bine și ce este rău?

Preț special 22,43 lei

Reducere 25%

Preț standard 29,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
 Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine. Cărțile din seria „Osho“ reunesc...

 Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine.

Cărțile din seria „Osho“ reunesc extrase din răspunsurile lui Osho date discipolilor săi privitor la cele mai importante probleme pe care și le pun oamenii interesați de știința transformării de sine și de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieții contemporane.

 

„Primul lucru nu e să fii moral sau bun sau virtuos: cel mai important lucru e să meditezi, ca să-ți poți găsi o luminiță în interiorul tău și să începi să trăiești în concordanță cu lumina aceea.“        (Osho)

„O moralitate ce vine în urma unui mare efort e imorală. O moralitate ce vine fără efort e singura moralitate care există.“        (Osho)

„Adevărata moralitate nu trebuie să fie cultivată: vine ca o umbră atunci când ești mai atent. E o consecință a conștiinței.“        (Osho)

„Trebuie să trăiești autentic. Autenticitatea este moralitate – și prin autenticitate nu mă refer la a urma poruncile altcuiva, ci la a trăi conform luminii tale proprii.“        (Osho)

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2015
Tip copertă:
Broșată
Format:
130 x 200
Nr. pagini:
224
ISBN:
978-606-686-685-9
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate