Osho. Moral, imoral, amoral. Ce este bine și ce este rău?

Seria: Invataturi esentiale
0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 8,97 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 8,97 lei

 Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine.

Cărțile din seria „Osho“ reunesc extrase din răspunsurile lui Osho date discipolilor săi privitor la cele mai importante probleme pe care și le pun oamenii interesați de știința transformării de sine și de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieții contemporane.

 

„Primul lucru nu e să fii moral sau bun sau virtuos: cel mai important lucru e să meditezi, ca să-ți poți găsi o luminiță în interiorul tău și să începi să trăiești în concordanță cu lumina aceea.“        (Osho)

„O moralitate ce vine în urma unui mare efort e imorală. O moralitate ce vine fără efort e singura moralitate care există.“        (Osho)

„Adevărata moralitate nu trebuie să fie cultivată: vine ca o umbră atunci când ești mai atent. E o consecință a conștiinței.“        (Osho)

„Trebuie să trăiești autentic. Autenticitatea este moralitate – și prin autenticitate nu mă refer la a urma poruncile altcuiva, ci la a trăi conform luminii tale proprii.“        (Osho)

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 1 oct. 2015
Serie : Invataturi esentiale
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 224
ISBN : 978-606-686-685-9