- 65%

-64.99%

Rețete de sucuri și smoothies pentru superenergie

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț special 17,47 lei

Reducere 65%

Preț standard 49,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 20.01.2021

Cauți o modalitate simplă de a-ți crește nivelul de energie, de a-ți îmbunătăți starea de sănătate, de a slăbi și de a te simți fantastic?REŢETE DE SUCURI ŞI SMOOTHIES PENTRU SUPERENERGIE este o colecție uimitoare de băuturi care te fac să te simți bine, folosind cea mai nouă gamă de superalimente pentru...

Cauți o modalitate simplă de a-ți crește nivelul de energie, de a-ți îmbunătăți starea de sănătate, de a slăbi și de a te simți fantastic?
REŢETE DE SUCURI ŞI SMOOTHIES PENTRU SUPERENERGIE este o colecție uimitoare de băuturi care te fac să te simți bine, folosind cea mai nouă gamă de superalimente pentru a-ți hrăni și revitaliza corpul.

 

CHRISTINE BAILEY este nutriționist premiat, consultant în domeniul sănătății și al alimentației, chef și profesor la o școală de bucătari. Bailey conduce două clinici, oferă ajutor în materie de nutriție companiilor specializate în alimente sănătoase, corporațiilor și autorităților locale și lucrează cu mai multe școli și organizații caritabile. Membră a Guild of Health Writers, scrie pentru numeroase reviste de gastronomie și de sănătate. De aceeași autoare, la Editura Litera au apărut Dieta cu sucuri naturale și Dieta cu alimente crude.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Feb 2017
Tip copertă:
Broșată
Format:
190 x 240
Nr. pagini:
160
ISBN:
978-606-33-1356-1
Din aceeasi categorie Vezi toate