- 25%

- 25%

Sticletele

Autor: Donna Tartt
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 57,70 lei Preț special 43,28 lei

Reducere 25%

lipsă stoc

Descriere Sticletele

Theo Decker, un adolescent de treisprezece ani din New York, supraviețuiește ca prin minune unei explozii care îi omoară mama într-un muzeu de artă și intră fără voia lui în posesia unui mic tablou fascinant, preferatul mamei sale. Ani de zile mai târziu, după o copilărie aventuroasă, Theo lucrează...

Descriere Sticletele

Theo Decker, un adolescent de treisprezece ani din New York, supraviețuiește ca prin minune unei explozii care îi omoară mama într-un muzeu de artă și intră fără voia lui în posesia unui mic tablou fascinant, preferatul mamei sale. Ani de zile mai târziu, după o copilărie aventuroasă, Theo lucrează într-un magazin de antichități, iar tabloul ascuns cu grijă ani de zile devine pe neașteptate poarta de acces către lumea subterană a traficului cu opere de artă.

O poveste plină de suspans, meșteșugită meticulos, asemenea unui tablou flamand, despre iubire și artă, despre pierdere și obsesie, despre supraviețuire și modelarea propriului destin, toate supuse întorsăturilor imprevizibile și nemiloase ale sorții.


„Un triumf. Donna Tartt ne oferă o operă de ficțiune excepțională.“       (Stephen King)


„Un roman dickensian superb, seducător, care te ține cu sufletul la gură fără să-și piardă nici o clipă energia narativă."        (New York Times)


„O carte despre artă în toate formele sale.“        (Vanity Fair)


„O elegantă și îndelung așteptată meditație asupra dragostei și a forței pătrunzătoare a artei... Elocventă și convingătoare... “       (Kirkus Reviews)

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
Sep 2015
Tip coperta:
Cartonată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
1120
ISBN:
978-606-33-0165-0
Traducator(i):
Justina Bandol
Categorie:
Colectie
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Despre autor

Donna Tartt

Donna Tartt este o scriitoare americană născută în 1963, în Greenwood, Mississippi. A studiat la University of Mississippi și la Bennington College.

În 1992 a publicat romanul Istoria secretă (The Secret History), care a înregistrat un succes fără precedent: primul tiraj s-a epuizat imediat, romanul a rămas pe lista bestsellerurilor timp de treisprezece săptămâni și a fost tradus în peste douăzeci și cinci de limbi.

Din aceeasi categorie

Vezi toate