Sticletele

Autor: Donna Tartt
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Sticletele


Nota ta:
69,90 lei

Versiuni disponibile

Theo Decker, un adolescent de treisprezece ani din New York, supravie╚Ťuie╚Öte ca prin minune unei explozii care îi omoar─â mama într-un muzeu de art─â ╚Öi intr─â f─âr─â voia lui în posesia unui mic tablou fascinant, preferatul mamei sale. Ani de zile mai târziu, dup─â o copil─ârie aventuroas─â, Theo lucreaz─â...

Theo Decker, un adolescent de treisprezece ani din New York, supravie╚Ťuie╚Öte ca prin minune unei explozii care îi omoar─â mama într-un muzeu de art─â ╚Öi intr─â f─âr─â voia lui în posesia unui mic tablou fascinant, preferatul mamei sale. Ani de zile mai târziu, dup─â o copil─ârie aventuroas─â, Theo lucreaz─â într-un magazin de antichit─â╚Ťi, iar tabloul ascuns cu grij─â ani de zile devine pe nea╚Öteptate poarta de acces c─âtre lumea subteran─â a traficului cu opere de art─â.

O poveste plin─â de suspans, me╚Öte╚Öugit─â meticulos, asemenea unui tablou flamand, despre iubire ╚Öi art─â, despre pierdere ╚Öi obsesie, despre supravie╚Ťuire ╚Öi modelarea propriului destin, toate supuse întors─âturilor imprevizibile ╚Öi nemiloase ale sor╚Ťii.


„Un triumf. Donna Tartt ne ofer─â o oper─â de fic╚Ťiune excep╚Ťional─â.“       (Stephen King)


„Un roman dickensian superb, seduc─âtor, care te ╚Ťine cu sufletul la gur─â f─âr─â s─â-╚Öi piard─â nici o clip─â energia narativ─â."        (New York Times)


„O carte despre art─â în toate formele sale.“        (Vanity Fair)


„O elegant─â ╚Öi îndelung a╚Öteptat─â medita╚Ťie asupra dragostei ╚Öi a for╚Ťei p─âtrunz─âtoare a artei... Elocvent─â ╚Öi conving─âtoare... “       (Kirkus Reviews)

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Sep 2015
Numar pagini:
attribute_icon
1120
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonat─â
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0165-0
Traducator(i):
attribute_icon
Justina Bandol

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Despre Donna Tartt

Donna Tartt

Donna Tartt este o scriitoare americană născută în 1963, în Greenwood, Mississippi. A studiat la University of Mississippi și la Bennington College.

În 1992 a publicat romanul Istoria secretă (The Secret History), care a înregistrat un succes fără precedent: primul tiraj s-a epuizat imediat, romanul a rămas pe lista bestsellerurilor timp de treisprezece săptămâni și a fost tradus în peste douăzeci și cinci de limbi.

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  21 sept. 2015
Autor(i)  :  Donna Tartt
Numar pagini  :  1120
Tip Coperta  :  Cartonat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Clasici Litera
ISBN  :  978-606-33-0165-0
Traducator(i)  :  Justina Bandol