- 25%

Sucuri, smoothies și alte băuturi delicioase

Preț special 57,73 lei

Reducere 25%

Preț standard 76,97 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Sucuri, smoothies și alte băuturi delicioase este un ghid ilustrat al celor mai îmbietoare băuturi pe care le puteți prepara acasă. În prima parte a cărții se prezintă pe larg echipamentul necesar pentru prepararea amestecurilor, cu sfaturi prețioase privind achiziționarea corectă a tuturor ustensilelor. Se oferă...

Sucuri, smoothies și alte băuturi delicioase este un ghid ilustrat al celor mai îmbietoare băuturi pe care le puteți prepara acasă.

În prima parte a cărții se prezintă pe larg echipamentul necesar pentru prepararea amestecurilor, cu sfaturi prețioase privind achiziționarea corectă a tuturor ustensilelor. Se oferă detalii privind fructele, legumele și alte ingrediente (de exemplu, alcool sau ciocolată, pentru adevăratele momente de relaxare și răsfăț) care intră în componența amestecurilor pe care le veți pregăti. Accentul se pune  pe beneficiile pe care le au acestea pentru sănătate și felul în care ar trebui să le combinați pentru a obține cele mai bune rezultate.

Rețetele propriu-zise, grupate în partea a doua a cărții, sunt accesibile, simplu și rapid de preparat. Cartea este foarte practic organizată, pentru a putea găsi imediat rețetele care v-ar putea fi de folos, de pildă dacă dați o petrecere și aveți de gând să vă surprindeți plăcut invitații sau dacă celor mici li se face sete și vreți să le oferiți pe loc un smoothie sănătos și răcoritor, în locul sucurilor carbogazoase din comerț, atât de nocive pentru sănătate. Iar ilustrațiile excelente vă vor îmbia să încercați, rând pe rând, toate rețetele!

Autoarea Suzannah Olivier, jurnalistă și nutriționistă, a scris multe lucrări pe teme de nutriție și sănătate, unele dintre ele ajungând bestselleruri. Amintim aici The Breast Cancer Prevention and Recovery Diet; Detox Manual; Fresh and Raw: Eat Your Way to Health and Vitality; What Should I Feed My Baby?; Food Medicine.Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Mar 2015
Tip copertă:
Broșată
Format:
228 x 297
Nr. pagini:
256
ISBN:
978-606-686-140-3
Din aceeasi categorie Vezi toate