- 29%

Te astept sa vii (vol. 21)

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

MERITĂ PRIMA DRAGOSTE O A DOUA ȘANSĂ?

Aproape în fiecare seară, Colleen O’Rourke poate fi găsită în spatele barului din Manningsport, New York – localul pe care îl deține împreună cu fratele ei geamăn –, dându-le sfaturi îndrăgostiților, pregătind cocktailuri și simțindu-se mai mult sau mai puțin fericită să fie singură, fără un iubit sau un soț.

În urmă cu zece ani, Lucas Campbell i-a frânt inima, iar acum Colleen nu vrea nici în ruptul capului să retrăiască acea experiență. Așa că de atunci s-a mulțumit doar cu câte o scurtă aventură și cu niște flirturi nevinovate. Dar, pe nepusă masă, o urgență în familie îl aduce înapoi în oraș pe Lucas – la fel de arătos ca întotdeauna și încă având puterea de a-i dărâma zidurile de apărare ale inimii.

Curând, amândoi își dau seama că povestea lor nu s-a terminat, dar, pentru a afla deznodământul, Colleen trebuie să lase garda jos, altfel riscă să piardă a doua – și poate ultima – șansă de a fi cu singurul bărbat pe care l-a iubit vreodată.

 

„Poveștile lui Kristan Higgins sunt pline de forță și au o notă proaspătă, sarcastică – și sunt extrem de amuzante.People Magazine

„Fanii ar trebui să aibă grijă să nu citească această carte într-un loc în care un hohot de râs zgomotos ar fi nepotrivit.“ New York Journal of Books

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 27 iul. 2023
Colectie : Dream Books
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
ISBN : 978-630-319-166-9