Un studiu in rosu. Semnul celor patru (vol. 37)

Nota ta:
60 % of 100
39,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 21.06.2024

Versiuni disponibile

├Än romanul Un studiu ├«n ro╚Öu, doctorul John Watson, recent retras din armat─â, ├«mparte o locuin╚Ť─â cu un t├ón─âr uimitor ÔÇô arogantul detectiv criminalist Sherlock Holmes. Investiga╚Ťia lor asupra unei crime bizare se dovede╚Öte a fi ├«nceputul promi╚Ť─âtor pentru unul dintre cele mai ilustre parteneriate ├«n rezolvarea crimelor din toate timpurile.

Al doilea roman, Semnul celor patru, este o poveste incredibil─â despre l─âcomie ╚Öi r─âzbunare ├«n care Holmes ╚Öi Watson ├«nso╚Ťesc o frumoas─â t├ón─âr─â ├«ntr-o misiune care ├«i conduce la un b─ârbat teribil, cu un singur picior, ├«n inima ├«ntunecat─â a Londrei. O experien╚Ť─â palpitant─â at├ót pentru fanii lui Sherlock Holmes, c├ót ╚Öi pentru cititorii care fac pentru prima dat─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu acest detectiv remarcabil ╚Öi cu colegul s─âu.

 

Sherlock Holmes reprezint─â un ideal intelectual. Este un om care tr─âie╚Öte numai prin intermediul inteligen╚Ťei sale, nu se ├«nclin─â ├«n fa╚Ťa nim─ânui ╚Öi dispre╚Ťuie╚Öte conven╚Ťiile societ─â╚Ťii pe care cei mai mul╚Ťi dintre noi trebuie s─â le respecte. [...] Este un personaj care se preteaz─â la multiple interpret─âri... un Hamlet al romanului poli╚Ťist. Michael Dirda, laureat al Premiului Pulitzer pentru critic─â literar─â

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 25 ian. 2024
Tip Coperta : Cartonat─â
Format : 140x215
Numar pagini : 300
ISBN : 978-630-319-361-8