dreambooks 57

- 29%

Alegerea perfecta (vol. 57)

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
Disponibil precomandă

Estimare livrare: 24.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Uneori, o singură persoană poate destrăma o familie. Și, alteori, tot doar de o persoană e nevoie pentru a reface o familie. În tinerețe, Justin Wiley a fost izgonit de tatăl său din motive misterioase, dar, acum, părintele său este mort, iar Justin a devenit conte de Brandon de șase ani. Deși este un bărbat mohorât și ursuz, el își asumă totuși responsabilitatea de a avea grijă de sora lui vitregă, Maria, după moartea mamei acesteia. Justin pornește la drum spre casa fetei, pentru a o aduce să locuiască alături de el la reședința sa.

Deși cândva l-a adorat pe Justin, acum, Maria îl disprețuiește, iar prietena ei, Lady Estelle Lamarr, observă imediat cât de tare o mâhnește chiar și simpla pomenire a numelui lui. Când Justin sosește la ea acasă și îi invită pe Estelle și pe fratele acesteia să o însoțească pe Maria la reședința lui, pentru a-i face fetei mai ușoară acomodarea, tânăra acceptă fără prea mare tragere de inimă, de dragul Mariei.

Pe măsură ce secretele ies la iveală în noua casă a Mariei, iese la lumină și dorința lui Justin de a-și găsi o contesă. Și, deși e tentat să creadă că frumoasa Lady Estelle ar putea fi candidata ideală, ea este mai mult decât convinsă că ei doi nu ar putea forma vreodată un cuplu…

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 apr. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Mary Balogh
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
ISBN : 978-630-319-712-8