- 45%

- 45%

-44.97%

Inimă de piatră

Autor: Mary Balogh
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Inimă de piatră


Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 10,95 lei

Versiuni disponibile

Viața l-a învățat pe Lucas Kendrick, duce de Harndon, că a avea o inimă reprezintă cu siguranță o invitație la suferință. Trădat de fratele lui mai mare, respins de logodnică, alungat de propriul tată și evitat de mamă, Luke a fugit la Paris, unde avea să devină burlacul cel mai căutat...

Viața l-a învățat pe Lucas Kendrick, duce de Harndon, că a avea o inimă reprezintă cu siguranță o invitație la suferință. Trădat de fratele lui mai mare, respins de logodnică, alungat de propriul tată și evitat de mamă, Luke a fugit la Paris, unde avea să devină burlacul cel mai căutat de înalta societate.

Zece ani mai târziu, soarta îl silește să se întoarcă în Anglia, ca să fie capul familiei care odinioară l-a alungat. Deși nu avusese de gând să revină vreodată la conacul
natal, acum trebuie să-și asume responsabilitățile față de frații mai mici și de domeniul strămoșesc. Iar perspectiva însurătorii i se pare cea mai îngrozitoare dintre toate – asta până când o cunoaște pe fermecătoarea Lady Anna Marlowe. Departe de a fi inocenta pe care o crede Luke, Anna cunoaște la fel de bine ca el umbrele durerii și povara secretelor. Iar singura șansă la un viitor fericit este să învețe să aibă încredere unul în celălalt, dar, mai ales, să lase puterea vindecătoare a dragostei să închidă rănile trecutului.

Mary Balogh a scris peste 70 de romane şi 30 de nuvele, multe dintre ele fiind bestselleruri New York Times. Printre numeroasele premii câştigate s-a numărat și cel pentru întreaga activitate acordat de Romantic Times.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jun 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
416
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0707-2

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  20 iun. 2016
Autor(i)  :  Mary Balogh
Numar pagini  :  416
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-33-0707-2