LiteraBlog Hai și tu la Festivalul de Carte pentru Copii! Ai reduceri până la 80% și un atlas cadou!

Hai și tu la Festivalul de Carte pentru Copii! Ai reduceri până la 80% și un atlas cadou!

În perioada 9-13 martie 2022, Editura Litera organizează Festivalul de Carte pentru Copii, eveniment online ce își propune să-i inspire pe cei mici și să le cultive dragostea pentru lectură, prin interviuri cu autori și ilustratori, dezbateri pe teme din universul copilăriei, momente de lectură, reduceri și un atlas superb drept cadou.

Pe parcursul celor cinci zile de eveniment, v-am pregătit un program bogat și diversificat pentru copii, familii, pentru profesioniști ai educației și, în general, pentru toți iubitorii de carte.

Evenimente în avanpremieră, LIVE pe pagina de Facebook a Editurii Litera:

Pe pagina de Facebook a Editurii Litera vă dau întâlnire cei mai îndrăgiți scriitori de cărți pentru copii și adolescenți precum: Elena Favilli (Povești de seară pentru fete rebele), Martin Widmark (Nelly Rapp, Maia și Alex, detectivi de succes), Ben Brooks (Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel), Beth Turley (Dacă aceasta ar fi o poveste, Orașul cu nume de copac), Ganit și Adir Levy (Ce va face Danny?), Ruth Wielockx (Leti și Luca), T.A. Barron (Merlin), dar și personalități ale științei, politicii și culturii românești – istoricul Adrian Majuru, ambasadorul Viorel Isticioaia-Budura, astronomul Adrian Șonka și Ovidiu Raețchi, specialist în politică externă.

În plus, pe Litera.ro cititorii pot găsi la reducere atât cărțile autorilor invitați, cât și alte titluri din oferta editorială, ce vor beneficia de reduceri de până la 80% și un cadou în valoare de 59,90 lei: Atlasul minunilor lumii. Cele mai spectaculoase monumente,de Daniela Celli, la comenzi de peste 169 lei.

Litera3255.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Descopera în acest atlas 31 de monumente extraordinare din întreaga lume. Poveștile acestor edificii îți sunt prezentate de diferite personaje – arheologi, cântăreți, sultani, ba chiar și statui sau mascote haioase, alături de care vei porni într-o călătorie fascinantă în care vei descoperi și explora castele, palate, turnuri, catedrale, temple și labirinturi.

Pe parcurs vei afla tot felul de legende antice și o mulțime de alte lucruri interesante! Știai, de pildă, că în Big Ben există o celulă secretă de închisoare? Sau că, în 1983, un iluzionist a făcut să dispară Statuia Libertății? Ce mai aștepți? Deschide cartea și să pornim în aventură!

Litera3257.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Pe Litera.ro ai cărți pentru copii la reducere, ce pornesc de la 1,91 lei!

Titluri Litera care costă mai puțin de 5 lei

Cu mai puțin de 5 lei, puteți comanda pentru cei mici Iron Man 3. Omul de oțel (1,91 lei), Disney. Mașini 3. Inimă de campion. Jocuri și activități (2,36 lei), Istoria României, istoria mea. Monumente ale trecutului. Lectură și activități de Magda Stan (3,98 lei), Disney. Jocuri și activități. Incredibilii 2. O nouă misiune (4,98 lei), Povești de la fermă. Secretul doamnei Pai (4,98 lei), Mitologia. Ulise în țara ciclopilor (4,98 lei), Micii eroi. Astrid Lindgren (4,98 lei), Mitologia. Eroul Ahile (4,98 lei), Alfabetul în engleză. Planșe educaționale înfoliate (4,46 lei).

Titluri Litera care costă mai puțin de 10 lei

My Little Pony. Fii Curajoasă, Twillight Sparkle!, Hai să descoperim orașul. Carte de explorat de Sebastien Braun, Cuore de Edmondo de Amicis, Omuleții sub cerul liber de Mary Norton, Primul meu atlas. Steaguri, Mă pregătesc de școală. Primele litere. Carte cu autocolante sunt printre titlurile ce pot fi comandate la reducere cu 5,96 lei.

Alte titluri ce pot fi cumpărate la reducere, cu mai puțin de 10 lei: My Little Pony. Orașul prieteniei. Poveste cu litere mari de tipar (8,96 lei), Hai să descoperim ferma. Carte de explorat de Sebastien Braun (7,48 lei), Jurnalul meu de vacanță (6,97 lei), Prima mea carte cu autocolante. În pădure (8,20 lei), Aventuri la Ham Hotel. Cheryl, certăreața de Shelley Swanson Sateren (8,72 lei), Bucle aurii și cei trei urși. Poveste cu pictograme. Nivelul 1 (9,95 lei), Maia și Alex. Misterul de la cafenea de Martin Widmark (8,72 lei), Disney. Regele leu. Povestea mea de colorat (6,97 lei), Nu vă atingeți de mierea mea de Jane Chapman și Tim Warnes (9,96 lei), Heidi de Johanna Spyri (8,20 lei), Cei trei mușchetari de Alexandre Dumas (9,69 lei), Mitologia. Ulise își pierde flota (7,23 lei), Mitologia. Cutia Pandorei (9,96 lei), Alfie. O seară acasă la Alfie de Shirley Hughes (8,96 lei).

Titluri Litera care costă mai puțin de 20 lei

Orașul cu nume de copac de Beth Turley (15,71), Povești cu cavaleri. Carte cu pictograme (16,92 lei), Povești cu zâne. Carte cu pictograme (16,92 lei), Oscar face prăjituri de David melling (17,43 lei), Sally Jones. Maimuța criminalului de Jakob Wegelius (19,95 lei), Dr. Maggie. Călătorește prin sistemul solar de Maggie Aderin-Pocock (19,22 lei), Universitatea copiilor. Chimia oragnică pentru copii de Chris Ferrie (17,96 lei), Caietele Filliozat. Frațți și surori de Isabelle Filliozat (15,96 lei), Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel de Ben Brooks (15,98 lei), Sunt o fată rebelă de Francesca Cavallo și Elena Favilli (17,97 lei), Disney. Vampirina și prietenele ei (15,96 lei), Cățelușul meu perfect. Cei mai buni prieteni în realitatea augumentată (17,47 lei), Atlasul lumii pentru copii (17,96 lei).

Împreună cu Asociația MagiCAMP suntem alături de copiii refugiați din Ucraina prin donații de cărți de colorat și articole de papetărie pentru activități de bricolat, pentru a reda măcar puțin din normalitatea copilăriei.  #citimpentrupace

ZIUA I: Calendarul evenimentelor ce vor avea loc miercuri, 9 martie 2022

  • ora 10:00 Autorii seriei-fenomen Ce va face Danny? în dialog cu Gabriela Maalouf  
  • ora 13.00 Istoria orașului București pe înțelesul copiilor cu Adrian Majuru
  • ora 16.00 Elena Favilli și Laura Frunză despre fenomenul internațional Povești de seară pentru fete rebele

ZIUA II: Calendarul evenimentelor ce vor avea loc joi, 10 martie 2022

  • ora 10:00 Nadine Vlădescu în dialog cu Martin Widmark, autorul seriei Nelly Rapp
  • ora 13:00 Laura Frunză în dialog cu Ruth Wielockx, creatoarea personajelor „Leti și Luca”
  • ora 16:00 Diplomația pe înțelesul copiilor, alături de Excelența Sa, Viorel Isticioaia-Budura

ZIUA a III-a: Calendarul evenimentelor ce vor avea loc vineri, 11 martie 2022

  • ora 10:00  Andrei Ciobanu în dialog cu T.A. Barron, autorul celebrei serii  Merlin
  • ora 13:00 Cum să facem lectura atractivă pentru copii în era digitală? cu Monica Davidescu și Gabriela Bărbulescu
  • ora 16:00 Politica pe înțelesul copiilor cu Ovidiu Raețchi

ZIUA a IV-a: Calendarul evenimentelor ce vor avea loc sâmbătă, 12 martie 2022

ZIUA a V-a: Calendarul evenimentelor ce vor avea loc duminică, 13 martie 2022

Toate ofertele sunt disponibile pe Litera.ro!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.