LiteraBlog Joi, 18 noiembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Fascinația” de Sylvia Day

Joi, 18 noiembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Fascinația” de Sylvia Day

Joi, 18 noiembrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Fascinația, scrisă de Sylvia Day.

„Gideon mă numește Îngerașul lui, însă el este cel care reprezintă un miracol pentru viața mea. El este războinicul meu minunat și rănit, atât de hotărât să se lupte cu demonii mei, în vreme ce refuză să și-i înfrunte pe ai lui. Jurămintele pe care le-am schimbat ar fi trebuit să fie legătura care să ne apropie tot mai mult, dar în schimb au deschis răni vechi, au expus dureri și incertitudini adânc îngropate și au atras dușmani aprigi care pândeau din umbră.

Citește un fragment din „Revelația” de Sylvia Day

Am început să simt cum se îndepărtează de mine, și astfel cea mai mare teamă a mea se transformă în realitate; acum dragostea îmi este pusă la încercare în feluri pe care nu sunt sigură că am suficientă putere să le  îndur. Când credeam că trăim cele mai luminoase momente ale vieții  noastre, întunericul din trecutul lui a început să înconjoare și să amenințe tot ceea ce am construit cu atâta efort. Iar acum, în fața noastră se află o alegere teribil de dificilă: să ne refugiem în siguranța familiară a vieților pe care le avea fiecare înainte sau să luptăm pentru un viitor care brusc  a început să pară un vis imposibil și lipsit de speranță…”

Ce spun criticii despre Fascinația

Cel de-al patrulea volum atât de mult așteptat din populara serie Crossfire aduce aproape prea mult dramatism, dar echilibrează balanța prin dozele generoase de romantism dintre Gideon și Eva. Day a construit cu măiestrie  o lume cu personaje iubite de cititori, iar fanii vor fi deosebit de încântați  să afle mai multe și despre Cary, Ireland, Mark, Megumi în acest volum.“  (RT Book Reviews)

Citește un fragment în avanpremieră din „Împlinirea” de Sylvia Day

DESPRE SYLVIA DAY

Sylvia Day a scris mai mult de 20 de bestselleruri premiate la nivel mondial, care au ajuns pe locul 1 în topurile New York Times, USA Today, Sunday Times și Der Spiegel. Cărțile ei s-au vândut în peste 40 de țări.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,9 lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.