LiteraBlog Joi, 9 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Un tăciune întunecat” de Jennifer L. Armentrout

Joi, 9 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Un tăciune întunecat” de Jennifer L. Armentrout

Joi, 9 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Un tăciune întunecat, de Jennifer L. Armentrout.

Născută înfășurată în vălul zeilor primitivi, o Fecioară așa cum au făgăduit parcele, Seraphena Mierel nu a fost, de fapt, niciodată cu adevărat stăpâna propriului destin. Aleasă înainte să se nască pentru a îndeplini învoiala disperată făcută de strămoșul ei pentru a-și salva poporul, Sera trebuie să renunțe la viața ei și să se ofere drept ofrandă zeului primitiv al morții, pentru a-i deveni consoartă. 

Cu toate acestea, adevăratul destin al Serei este secretul cel mai bine păstrat din întreaga Lasanie – nu este Fecioara cea protejată, ci o asasină cu o singură misiune, cu o singură țintă: să îl facă pe zeul primitiv al morții să se îndrăgostească de ea, să devină slăbiciunea lui și apoi… să îl ucidă. Dacă va da greș, își va osândi regatul la o moarte lentă din pricina Stricăciunii. 

Sera a știut dintotdeauna ce era. Aleasă. Consoartă. Asasină. Armă. Un spectru niciodată întru totul format și, totuși, îmbibat de sânge. Un monstru. Până să apară el. Până ca vorbele și faptele neașteptate ale zeului primitiv al morții să alunge întunericul ce începuse să sălășluiască în sufletul ei. Iar atingerea lui seducătoare îi stârnește o pasiune pe care nu și-a îngăduit niciodată să o simtă și pe care nu are voie să o simtă pentru el. Dar Sera nu a avut niciodată de ales. Oricum ar fi, viața ei este pierdută: așa a fost mereu, căci a fost atinsă pe vecie de viață și de moarte.

Ce spun criticii despre  Un tăciune întunecat 

O carte scrisă cu atâta măiestrie, că lumea reală încetează să existe atunci când o citești!“ (BB Easton)

Una dintre cele mai fascinante lumi fantasy despre care am citit vreodată.“  (Carrie Ann Ryan)

Despre Jennifer Armentrout

Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuiește în Charles Town, West Virginia. Scriitoare prolifică, ea declară că dedică scrisului opt ore pe zi, iar în rest își petrece timpul citind, urmărind filme cu zombie sau plimbându-se împreună cu soțul ei și cu câinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat naștere în orele de matematică, când scria nuvele… 

Armentrout scrie literatură paranormală pentru adolescenți, cărți de science fiction, fantasy și romance contemporan. Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea. 

Unul dintre romanele sale pentru adolescenți, Obsidian, urmează să fie ecranizat. Este considerată un autor „hibrid“, care și-a publicat cu succes cărțile în regim de self-publishing, având și contracte cu mici publicații independente sau cu edituri clasice. 

De asemenea, Armentrout inițiază evenimente anuale ce adună laolaltă peste o sută de autori de bestselleruri pentru adolescenți și adulți.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.