- 65%

Regatul focului si al dorintei

Nota ta:
90 % of 100
RRP: 69,99┬álei Pre╚Ť special 24,50┬álei
în stoc

Estimare livrare: 28.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 69,99┬álei Pre╚Ť special 24,50┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Al doilea volum din seria Blood and Ash

O TR─éDAREÔÇŽ

Tot ce a tr─âit ╚Öi a cunoscut Poppy p├ón─â acum a fost o minciun─â ÔÇĺ inclusiv b─ârbatul de care s-a ├«ndr─âgostit. Prins─â ├«n mijlocul celor care o v─âd drept simbolul unui regat monstruos, ea abia dac─â ╚Ötie cine este dincolo de v─âlul de Fecioar─â. ├Äns─â un lucru ├«i este clar: nimic nu este la fel de periculos pentru ea cum e el. Cel ├Äntunecat. Prin╚Ťul Atlantiei. Poate c─â el a pus m├óna pe ea, dar nu o va avea niciodat─â.

O ALEGEREÔÇŽ

Casteel DaÔÇÖNeer este cunoscut dup─â multe nume ╚Öi pare s─â aib─â multe fa╚Ťete. Minciunile lui sunt la fel de seduc─âtoare precum ├«i e atingerea. Promisiunile lui ÔÇĺ la fel de senzuale precum ├«i e mu╚Öc─âtura. Poppy ╚Ötie c─â nu poate avea ├«ncredere ├«n el, dar Casteel este singura ei ╚Öans─â de a ob╚Ťine ceea ce ├«╚Öi dore╚Öte ÔÇĺ s─â ├«╚Öi g─âseasc─â fratele ╚Öi s─â vad─â cu ochii ei dac─â acesta a devenit un Ascendent f─âr─â suflet. Casteel ├«ns─â are planuri cu ea. Planuri care i-ar putea oferi pl─âceri inimaginabile ÔÇĺ ╚Öi dureri de ne├«nchipuit; care o vor for╚Ťa s─â priveasc─â dincolo de tot ce a crezut c─â ╚Ötie despre ea ÔÇĺ despre el; planuri care le-ar putea uni via╚Ťa ├«n moduri surprinz─âtoare pentru care nici unul dintre regate nu este preg─âtit.

UN SECRETÔÇŽ

Dar nelini╚Ötea spore╚Öte printre atlantieni ├«n vreme ce a╚Öteapt─â ├«ntoarcerea Prin╚Ťului lor. Zvonurile despre un nou r─âzboi s-au intensificat, iar Poppy se afl─â ├«n mijlocul acestei situa╚Ťii. Regele vrea s─â o foloseasc─â pentru a transmite un mesaj. Descenden╚Ťii o vor moart─â. V├órcolacii devin tot mai imprevizibili. Secrete ├«ntunecate ├«ncep s─â ias─â la iveal─â, unele impregnate ├«n p─âcatele m├ónjite de s├ónge a dou─â regate care ar face orice pentru a ╚Ťine adev─ârul ascuns. ├Äns─â, c├ónd p─âm├óntul ├«ncepe s─â se cutremure ╚Öi cerul s─â s├óngereze, se prea poate s─â fie prea t├órziu.

Despre Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Pe primul loc ├«n topul New York Times ╚Öi ├«n r├óndul autorilor interna╚Ťionali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuie╚Öte ├«n Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolific─â, ea declar─â c─â dedic─â scrisului opt ore pe zi, iar ├«n rest ├«╚Öi petrece timpul citind, urm─ârind filme cu zombie sau plimb├óndu-se ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei ╚Öi cu c├óinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat na╚Ötere ├«n orele de matematic─â, c├ónd scria nuvele...

Armentrout scrie literatur─â paranormal─â pentru adolescen╚Ťi, c─âr╚Ťi de science fiction, fantasy ╚Öi romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescen╚Ťi, Obsidian, urmeaz─â s─â fie ecranizat.

Este considerat─â un autor ÔÇ×hibridÔÇť, care ╚Öi-a publicat cu succes c─âr╚Ťile ├«n regim de self-publishing, av├ónd ╚Öi contracte cu mici publica╚Ťii independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout ini╚Ťiaz─â evenimente anuale ce adun─â laolalt─â peste o sut─â de autori de bestselleruri pentru adolescen╚Ťi ╚Öi adul╚Ťi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 14 oct. 2021
Colectie : New Moon
Traducator(i) : Mirela-M─âd─âlina Ionescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 848
ISBN : 978-606-33-8045-7