- 75%

Coroana de oase aurite

Nota ta:
81 % of 100
RRP: 69,99┬álei Pre╚Ť special 17,50┬álei
în stoc

Estimare livrare: 07.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 69,99┬álei Pre╚Ť special 17,50┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Al treilea volum din seria Blood and Ash

A FOST O VICTIM─é ╚śI O SUPRAVIE╚ÜUITOARE...

Poppy nu a visat niciodat─â c─â avea s─â g─âseasc─â dragostea pe care o ├«mp─ârt─â╚Öe╚Öte acum cu Prin╚Ťul Casteel. ├Ä╚Öi dore╚Öte s─â ├«╚Öi savureze fericirea al─âturi de el, dar mai ├«nt├ói trebuie s─â ├«l elibereze pe fratele lui ╚Öi s─â ├«l g─âseasc─â pe al ei, o misiune periculoas─â, ale c─ârei urm─âri sunt greu de anticipat. Fiindc─â Poppy este Aleasa, Cea Binecuv├óntat─â. Adev─ârata conduc─âtoare a Atlantiei. Prin vene ├«i curge s├óngele Regelui Zeilor, iar coroana ╚Öi regatul sunt ale ei de drept.

INAMIC─é ╚śI R─éZBOINIC─é...

Poppy nu ╚Öi-a dorit dec├ót s─â fie st─âp├óna propriei vie╚Ťi, nu ╚Öi a altora, dar acum trebuie s─â aleag─â ├«ntre a renun╚Ťa la dreptul ei din na╚Ötere ╚Öi a accepta coroana de oase aurite, devenind Regina din Carne ╚Öi Foc. ├Äns─â, pe m─âsur─â ce p─âcatele ├«ntunecate ╚Öi secretele ├«mbibate ├«n s├ónge ies la iveal─â, deasupra tuturor se ridic─â o for╚Ť─â de mult uitat─â ce reprezint─â un pericol de net─âg─âduit. ╚śi nu se va opri din a face tot posibilul ca r├óvnita coroan─â s─â nu ajung─â pe capul lui Poppy.

IUBIT─é ╚śI SUFLET-PERECHE...

Dar cel mai mare pericol pentru ei doi ╚Öi pentru Atlantia este reprezentat de Regina din S├ónge ╚Öi Cenu╚Ö─â, care are propriile planuri ╚Öi care a a╚Öteptat secole ├«ntregi pentru a ╚Öi le duce la ├«ndeplinire. Poppy ╚Öi Casteel trebuie s─â fac─â imposibilul ÔÇĺ s─â mearg─â ├«n ╚Üinuturile Zeilor ╚Öi s─â-l trezeasc─â pe ├«nsu╚Öi Regele Zeilor. ╚śi, pe m─âsur─â ce secrete ╚Öocante ╚Öi tr─âd─âri dureroase ies la lumin─â, iar du╚Ömanii apar ╚Öi amenin╚Ť─â tot ce conteaz─â cu adev─ârat pentru Poppy ╚Öi Casteel, cei doi vor descoperi c├ót de departe sunt dispu╚Öi s─â mearg─â pentru poporul lor ÔÇĺ ╚Öi unul pentru altul.

╚śI ACUM, VA DEVENI REGIN─é...

Despre Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Pe primul loc ├«n topul New York Times ╚Öi ├«n r├óndul autorilor interna╚Ťionali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuie╚Öte ├«n Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolific─â, ea declar─â c─â dedic─â scrisului opt ore pe zi, iar ├«n rest ├«╚Öi petrece timpul citind, urm─ârind filme cu zombie sau plimb├óndu-se ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei ╚Öi cu c├óinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat na╚Ötere ├«n orele de matematic─â, c├ónd scria nuvele...

Armentrout scrie literatur─â paranormal─â pentru adolescen╚Ťi, c─âr╚Ťi de science fiction, fantasy ╚Öi romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescen╚Ťi, Obsidian, urmeaz─â s─â fie ecranizat.

Este considerat─â un autor ÔÇ×hibridÔÇť, care ╚Öi-a publicat cu succes c─âr╚Ťile ├«n regim de self-publishing, av├ónd ╚Öi contracte cu mici publica╚Ťii independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout ini╚Ťiaz─â evenimente anuale ce adun─â laolalt─â peste o sut─â de autori de bestselleruri pentru adolescen╚Ťi ╚Öi adul╚Ťi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 14 ian. 2022
Colectie : New Moon
Traducator(i) : Bianca Paulevici
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 832
ISBN : 978-606-33-8185-0