LiteraBlog Marți, 20 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Fiica ambasadorului” de Pam Jenoff

Marți, 20 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Fiica ambasadorului” de Pam Jenoff

Marți, 20 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Fiica ambasadorului, scrisă de Pam Jenoff.

În Parisul lui 1919, liderii mondiali s-au adunat pentru a reconstrui lumea din cenușa Primului Război Mondial. Dar pentru această femeie, Orașul Luminilor adăpostește secrete periculoase, pentru care mulți vor plăti din greu.

Citește și: O carte pe zi: „Povestea unui orfan” de Pam Jenoff

Adusă la conferința de pace de tatăl ei, un diplomat german, Margot Rosenthal nu poate suporta la început ideea de a fi prinsă în aglomerația capitalei franceze, unde toată lumea o consideră dușman. Dar atunci când se gândește să se reîntoarcă la Berlin și la viața alături de Ștefan, logodnicul rănit pe care nu-l mai recunoaște, își dă seama că viața la Paris nu este atât de neplăcută.

Plictisită și împărțită între datorie și nevoia de a fi liberă, Margot se împrietenește cu oameni foarte diferiți: Krysia, o muziciană cunoscută, cu vederi radicale și un secret pe care nu vrea să-l afle nimeni și Georg, frumosul ofițer de marină care îi dă lui Margot o slujbă – dar și motivul de a pune la îndoială tot ce credea că știe despre loialitate.

Citește un fragment în avanpremieră din romanul „Iubita comandantului”, o poveste captivantă despre oameni prinși în situații imposibile

Pe fundalul unuia dintre cele mai importante evenimente din istorie, o țesătură fină de minciuni acoperă linia dintre victimele războiului și victimele iubirii, iar încrederea devine un lux pe care nu și-l poate permite nimeni.

Ce spun criticii despre Fiica ambasadorului

„Încadrând povestea personală a lui Margot în viziunea mai  largă a lumii de la începutul secolului XX, Jenoff țese cu abilitate  conceptele de curaj, credință și iubire în peisajul dramatic.“ (Booklist)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,9 lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.