LiteraBlog Marți, 9 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Dragă John” de Nicholas Sparks

Marți, 9 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Dragă John” de Nicholas Sparks

Marți, 9 martie 2021, la toate chioșcurile de presă apare cartea Dragă John, scrisă de Nicholas Sparks. Apărută la Editura Litera în colecția Blue Moon, cartea spune povestea lui John, un militar a cărui viață se schimbă o dată cu tragicul eveniment de la 11 septembrie 2001.

Despre Dragă John

Iute la mânie și având o fire rebelă, John a părăsit devreme liceul și s-a înrolat în armată, pentru că nu știa ce altceva să facă în viață. Dar o întâlnește pe fata visurilor lui, Savannah, iar atracția inițială dintre cei doi se transformă în iubire adevărată. Savannah îl așteaptă pe John să termine stagiul militar, iar John abia așteaptă să-și întemeieze o familie cu femeia care i-a răpit inima. Are loc însă tragicul eveniment de la 11 septembrie 2001, care schimbă totul. John simte că este de datoria lui să plece din nou în armată, dar în acest timp Savannah se îndrăgostește de alt bărbat.

Citește și: Bestsellerul săptămânii la Editura Litera: „Respirație în doi“ de Nicholas Sparks

Dragă John, așa începe scrisoarea pe care o primește el, iar aceste două cuvinte îi frâng inima și schimbă viețile celor doi protagoniști pentru totdeauna. La întoarcerea acasă, John trebuie să se împace cu faptul că Savannah, măritată acum cu altcineva, este încă iubirea vieții lui, dar și cu faptul că are de luat o hotărâre extrem de dificilă.

Ce spun criticii despre Dragă John de Nicholas Sparks

„Pentru Sparks, subiectele dificile din viața de zi cu zi rămân o sursă importantă de inspirație, pe care se sprijină elementele poveștii: dorul inocent și soarta potrivnică.” (Washington Post Book World)

„Sparks nu se dezminte (…) este o odă adusă curajului și spiritului de sacrificiu al soldaților.” (Booklist)

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei. Titlul este disponibil și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.