- 55%

Draga John

Nota ta:
75 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 22,46 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 22,46 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Iute la mânie și având o fire rebelă, John a părăsit devreme liceul și s-a înrolat în armată, pentru că nu știa ce altceva să facă în viață. Dar o întâlnește pe fata visurilor lui, Savannah, iar atracția inițială dintre cei doi se transformă în iubire adevărată. Savannah îl așteaptă pe John să termine stagiul militar, iar John abia așteaptă să-și întemeieze o familie cu femeia care i-a răpit inima. Are loc însă tragicul eveniment de la 11 septembrie 2001, care schimbă totul. John simte că este de datoria lui să plece din nou în armată, dar în acest timp Savannah se îndrăgostește de alt bărbat.

Dragă John, așa începe scrisoarea pe care o primește el, iar aceste două cuvinte îi frâng inima și schimbă viețile celor doi protagoniști pentru totdeauna. La întoarcerea acasă, John trebuie să se împace cu faptul că Savannah, măritată acum cu altcineva, este încă iubirea vieții lui, dar și cu faptul că are de luat o hotărâre extrem de dificilă.

 

Pentru Sparks, subiectele dificile din viața de zi cu zi rămân o sursă importantă de inspirație, pe care se sprijină elementele poveștii: dorul inocent și soarta potrivnică. Washington Post Book World

 

Sparks nu se dezminte (...) este o odă adusă curajului și spiritului de sacrificiu al soldaților. Booklist

 

Dosar de autor: Nicholas Sparks, luat prin surprindere de succesul romanelor sale  

„Dragă John”, în topul celor mai citite cărți Litera

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 mar. 2021
Colectie : Blue Moon
Traducator(i) : Simona Săsărman
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-7086-1