LiteraBlog Săptămâna 14 – 20 februarie 2022. Descoperiți noutățile Litera la toate chioșcurile de presă din țară

Săptămâna 14 – 20 februarie 2022. Descoperiți noutățile Litera la toate chioșcurile de presă din țară

În săptămâna 14 – 20 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Cele șapte surori. Sora pierdută de Lucinda Riley, Cucerește-mă de Geneva Lee și Camerista de Nita Prose.

Marți, 15 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă ajunge cartea Sora pierdută, scrisă de Lucinda Riley

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la prețul de 49.90!

Cele șase surori D’Aplièse și-au parcurs fiecare propria călătorie incredibilă pentru a-și descoperi moștenirea, dar mai au o întrebare rămasă fără răspuns: cine și unde este cea de-a șaptea soră?

Au un singur indiciu – imaginea unui inel cu smaralde, în formă de stea. Căutarea surorii dispărute le va purta pe tot globul – din Noua Zeelandă până în Canada, Anglia, Franța și Irlanda – unindu-le pe toate în misiunea lor de a-și completa în sfârșit familia.

Citește un fragment din „Sora Soare”, al șaselea volum din seria „Cele șapte surori” de Lucinda Riley

În acest fel, ele vor dezgropa încet o poveste de dragoste, putere și sacrificiu care a început cu aproape o sută de ani în urmă, când alte tinere curajoase riscau totul pentru a schimba lumea din jurul lor.

Sora pierdută este al șaptelea roman din seria epică „Cele șapte surori“, ale cărei vânzări au ajuns la peste 25 de milioane de exemplare.

Interviu VIDEO cu Lucinda Riley. Cum i-a venit inspirația pentru seria „Cele șapte surori”

Joi, 17 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă ajunge cartea Cucerește-mă, scrisă de Geneva Lee

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la prețul de 29.99!

Alexander avea lumea la picioare și pe mine în genunchi în fața lui, dar secretele au intervenit între noi și ne-au despărțit.

Ar fi trebuit să mă țin departe de el. Ar fi trebuit să fug. Însă eram dependentă de el… de plăcerea și de durerea pe care știam că doar el era capabil să mi le ofere. El era singurul care mă putea face să îmi depășesc limitele, iar trupul meu, mintea și inima refuzau să îl uite.

M-a avertizat că avea o latură întunecată… legată de trecutul lui, că existau lucruri care îl bântuiau și nu îl lăsau să își găsească liniștea. Care nu îi permiteau dreptul la fericire. Dar și eu am o latură întunecată și secrete din trecut care mă pot pune în pericol. Însă împreună ne vom înfrânge demonii – dacă nu cumva ne vom dis­truge reciproc înainte.

Dragostea nu iese mereu învingătoare, dar pe mine a reușit să mă învingă – și să mă cucerească.

Ce spun criticii despre Cucerește-mă

„Asigurați-vă că aveți la dispoziție câteva ore bune pentru Cucerește-mă, căci odată ce prințul vă va prinde în mrejele sale, nu veți mai avea scăpare!“ (Deliciously Wicked Books)

„O carte care te lasă la propriu fără suflare! Personaje vii și reale, despre care nu te mai saturi să citești!“ (The Romantic Blogger)

Vineri, 18 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Camerista, scrisă de Nita Prose

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la prețul de 59.90!

Tânăra cameristă Molly Gray rămâne singură pe lume, după moartea bunicii sale. La serviciu, s-a obișnuit să treacă neobservată atunci când șterge praful, mizeria și când descoperă secretele lăsate în urmă de oaspeții prestigiosului hotel unde lucrează. La urma urmei, e doar o cameristă – de ce i-ar acorda cineva atenție?

Dar Molly intră brusc în lumina reflectoarelor după ce îl descoperă pe unul dintre clienții hotelului mort în patul său. O problemă pe care nu o poți șterge, pur și simplu, cu buretele. Din acest moment, în timp ce se trezește prinsă, fără voia ei, în cursa pentru aflarea adevărului și pe măsură ce dezleagă misterele de la Regency Grand Hotel, își descoperă o forță lăuntrică pe care nu știa că o are. Ce-i drept, e doar o cameristă – dar oare nu tocmai asta o face să vadă lucruri pe care toți ceilalți le trec cu vederea?

Captivant, fermecător și având în centru un personaj cu totul original, romanul Camerista ne învață că oricine merită să fie privit și remarcat și că adevărul nu este mereu în alb și negru, ci uneori se ascunde undeva la mijloc, în zonele gri, prăfuite și tenebroase.

Ce spun criticii despre Camerista

„Un roman de debut fabulos, scris cu multă iscusință de Nita Prose. Mi-a plăcut să urmăresc lupta lui Molly pentru a da un sens lumii și i-am aplaudat pe cei care i-au arătat bunăvoință. Camerista este o încântare de la început până la sfârșit.“ (Jill Mansell)

„Cea mai fermecătoare, originală și nuanțată carte pe care o veți citi anul acesta. Camerista reușește să fie în același timp misterioasă, plină de forță și înduioșătoare, iar Molly este un personaj pe care îl veți iubi cu înverșunare. Nita Prose este un talent exploziv, iar Camerista, o capodoperă unică, ce sfidează etichetele.“ (Laurie Elizabeth Flynn)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.