- 29%

Cand ea viseaza (vol. 33)

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic suspense

 

ÎN BURNING COVE, REALITATEA ESTE MEREU PLINĂ DE MISTERE

Maggie Lodge, asistenta editorialistei care semnează rubrica de sfaturi dintr-un ziar local sub numele de „Mătușa Cornelia“, îl angajează pe Sam Sage, un detectiv particular, pentru a găsi o persoană misterioasă care îi șantajează angajatoarea.

Însă Maggie și Sam sunt o pereche nepotrivită pentru acest caz. El o consideră nesăbuită, dar nu-și permite să fie pretențios și să refuze o clientă. Iar ea este convinsă că Sam are mare nevoie de sfaturile ei și nu ezită să se implice în investigația lui. În ciuda contrelor verbale, sunt atrași unul de celălalt, dar amândoi cred că ar fi o greșeală să lase pasiunea să preia controlul. Mai ales că fiecare are un secret încă nedestăinuit: Sam e bântuit de trecutul marcat de o căsnicie eșuată și de violență, iar Maggie e tulburată de vise lucide pe care uneori le poate controla – motivul pentru care unii vor să facă experimente pe ea, iar alții cred că ar trebui să fie internată într-un ospiciu.

Dar, când descoperă că o femeie se dă drept Mătușa Cornelia la o conferință despre visele extrasenzoriale, iar altă femeie moare subit, cei doi încep să descâlcească ițele unei rețele periculoase de șantaj și crimă. Și curând Maggie și Sam intră în vizorul unui ucigaș nemilos, pe care nimic nu îl poate opri.

 

„O poveste captivantă, intensă și plină de suspans, cu multe răsturnări de situație. Amanda Quick ne introduce din nou în lumea misterioasă și fascinantă a anilor 1930.“ The Reading Café

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 oct. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Amanda Quick
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 352
ISBN : 978-630-319-332-8