- 40%

- 40%

-40.01%

Focul din oglinzi

Autor: Amanda Quick
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Reducere 40%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
Virginia Dean se treze╚Öte ├«n miez de noapte al─âturi de un cadavru, cu un cu╚Ťit ├«ns├óngerat ├«n m├ón─â ╚Öi f─âr─â nici un fel de amintire legat─â de cele ├«nt├ómplate ├«n seara anterioar─â. Camera stranie ├«mbr─âcat─â ├«n oglinzi ├«n care este izolat─â eman─â o energie ├«ntunecat─â care ├«i cople╚Öe╚Öte sim╚Ťurile ╚Öi o face s─â...

Virginia Dean se treze╚Öte ├«n miez de noapte al─âturi de un cadavru, cu un cu╚Ťit ├«ns├óngerat ├«n m├ón─â ╚Öi f─âr─â nici un fel de amintire legat─â de cele ├«nt├ómplate ├«n seara anterioar─â. Camera stranie ├«mbr─âcat─â ├«n oglinzi ├«n care este izolat─â eman─â o energie ├«ntunecat─â care ├«i cople╚Öe╚Öte sim╚Ťurile ╚Öi o face s─â se simt─â prins─â ├«ntr-o capcan─â din care pare c─â nu mai are sc─âpare. Salvarea vine ├«ns─â miraculos din partea unui b─ârbat pe care Virginia nu l-a ├«nt├ólnit dec├ót o singur─â dat─â ├«n via╚Ť─â, dar pe care nu l-a putut da uit─ârii.
Owen Sweetwater a mo╚Ötenit talentul familiei sale de a descoperi mon╚Ötrii care, la ad─âpostul ├«ntunericului, ├«╚Öi satisfac pornirile nebune╚Öti atac├ónd femei ╚Öi copii. O investiga╚Ťie recent─â privind dou─â mor╚Ťi ciudate ├«l conduc spre Virginia. De╚Öi exclusivista Societate Ocult─â, ai c─ârei membri sunt recunoscu╚Ťi pentru puterile lor paranormale, consider─â c─â to╚Ťi cei ca Virginia sunt ├«n cel mai bun caz iluzioni╚Öti, ╚Öi ├«n cel mai r─âu, adev─âra╚Ťi ╚Öarlatani, Owen ╚Ötie mai bine c─â puterile Virginiei sunt adev─ârate ╚Öi c─â, numai ├«mpreun─â, pot s─â-l prind─â pe unul dintre cei mai perfizi criminali din Londra. ├Äns─â lucrurile nu au cum s─â nu se complice atunci c├ónd cei doi trebuie s─â-╚Öi apere nu doar propria via╚Ť─â, ci ╚Öi iubirea pe care au cunoscut-o pentru prima dat─â cu adev─ârat.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2014
Nr. pagini:
attribute_icon
336
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-6741-032-7
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  12 oct. 2014
Autor(i)  :  Amanda Quick
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-6741-032-7

Din aceeasi categorie

Vezi toate