- 55%

Din cauza domnisoarei Bridgerton

0% of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 22,46┬álei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 22,46┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Uneori, găsești dragostea în cele mai neașteptate locuri...

Nu e, însă, cazul acum.

Toat─â lumea se a╚Öteapt─â ca Billie Bridgerton s─â se c─âs─âtoreasc─â la un moment dat cu unul dintre fra╚Ťii Rokesby. Cele dou─â familii au fost vecine de secole, iar, ├«n copil─ârie, b─âie╚Ťoasa Billie a f─âcut tot felul de nebunii al─âturi de Edward ╚Öi de Andrew. Oricare din ei ar fi un so╚Ť perfect... c├óndva.

Uneori, te îndrăgostești exact de persoana de care ar fi de așteptat să te îndrăgostești...

Sau nu.

Exist─â doar un Rokesby pe care Billie nu ├«l poate suferi, ╚Öi acela este George. Este cel mai mare dintre fra╚Ťi ╚Öi mo╚Ötenitorul titlului de conte, dar este ╚Öi arogant, ╚Öi enervant ÔÇĺ ╚Öi, Billie e convins─â, o detest─â din tot sufletul. Ceea ce e perfect ├«n regul─â, ├«ntruc├ót nici ei nu-i face deloc pl─âcere s─â aib─â vreo treab─â cu el.

├Äns─â, uneori, soarta are un sim╚Ť al umorului pervers...

C├ónd Billie ╚Öi George sunt arunca╚Ťi, ad litteram, ├«mpreun─â, ├«ntre ei ├«ncep s─â ias─â cu totul altfel de sc├óntei. ╚śi c├ónd ace╚Öti du╚Ömani de-o via╚Ť─â se s─ârut─â, ├«ntr-un final se prea poate s─â descopere c─â singura persoan─â pe care o considerau antipatic─â este aceea f─âr─â de care nu mai concep s─â tr─âiasc─â...

Despre Julia Quinn

Julia Quinn

Julia Quinn

JULIA QUINN este autoarea a 18 bestselleruri New York Times consecutive ╚Öi numai ├«n Statele Unite s-au v├óndut peste 10 milioane de exemplare ale romanelor ei. Prima carte, Splendid, i-a fost cump─ârat─â de o editur─â c├ónd avea doar 24 de ani, iar Julia a continuat s─â colaboreze cu acela╚Öi redactor ╚Öi cu aceea╚Öi editur─â de atunci ├«ncoace. Este absolvent─â a universit─â╚Ťilor Harvard ╚Öi Radcliffe ╚Öi a fost ├«nscris─â pentru o perioad─â la Facultatea de Medicin─â a Universit─â╚Ťii Yale, dar a renun╚Ťat pentru a se dedica ├«n exclusivitate scrisului. Pe data de 25 decembrie 2020 a avut premiera Bridgerton ÔÇö o produc╚Ťie original─â Shondaland/Netflix bazat─â pe cea mai popular─â serie a Juliei Quinn.

├Änt├ómpinat cu entuziasm at├ót de telespectatori, c├ót ╚Öi de critici, serialul Bridgerton s-a clasat al cincilea ca audien╚Ť─â la debut, fiind pe locul 1 ├«n topurile vizion─ârilor Netflix din 76 de ╚Ť─âri.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 6 oct. 2022
Colectie : Moon Light
Autor(i) : Julia Quinn
Traducator(i) : Elena Macoviciuc
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-9624-3