- 60%

Un destin de ruina si urgie

Nota ta:
62 % of 100
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 24,00┬álei
în stoc

Estimare livrare: 26.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 24,00┬álei

Primul roman din seria Trezirea

 

EA TR─éIE┼×TE GHIDAT─é DE PROPRIA INTUI┼óIE. EL SE HR─éNE┼×TE CU PL─éCEREA EI.

C├óndva, demult, lumea a fost distrus─â de zei. Au fost cru┼úate doar nou─â ora┼če, desp─âr┼úite de ├«ntinderi ample de s─âlb─âticie ce sunt b├óntuite de mon┼čtri ┼či pres─ârate cu nenum─ârate primejdii. Fiecare ora┼č este acum condus de propriul p─âzitor ÔÇô un suveran care se hr─âne┼čte cu pl─âcerea muritorilor. N─âscut─â cu o intui┼úie ce nu d─â niciodat─â gre┼č, Calista ┼čtie c─â abilit─â┼úile ei sunt extrem de valoroase ├«n aceast─â lume avid─â dup─â putere, a┼ča c─â tr─âie┼čte ascuns─â ├«n casa baronului de Archwood, duc├ónd o via┼ú─â de curtezan─â.

În schimbul protecţiei, ea îi oferă informaţii.

C├ónd intui┼úia o ├«ndeamn─â s─â salveze un prin┼ú str─âin aflat ├«n pericol, vocea din interiorul ei ├«i strig─â avertismente ÔÇô dar ┼či promisiuni.

Astăzi, el îi arată ce înseamnă plăcerea. Cândva, tot el îi va aduce pieirea.

C├ónd baronul se arat─â interesat de motivele sosirii prin┼úului ├«n ora┼čul lui, iar prin┼úul se arat─â interesat de Calista, ea devine, pentru o vreme, companioana prin┼úului. ├Äns─â ora┼čul clocote┼čte de revolte, ┼či, cu armate ┼či mon┼čtri la por┼úile ora┼čului ┼či cu un prin┼ú ├«nfometat ├«n patul ei, t├ón─âra nu ┼čtie dac─â se mai poate baza ├«ntru totul pe intui┼úie pentru a fi ├«n continuare ├«n siguran┼ú─â.

Calista are de ales ├«ntre a-┼či urma intui┼úia pentru a r─âm├óne ├«n via┼ú─â ┼či a-┼či urma inima c─âtre propria pieire.

Despre Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Pe primul loc ├«n topul New York Times ╚Öi ├«n r├óndul autorilor interna╚Ťionali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuie╚Öte ├«n Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolific─â, ea declar─â c─â dedic─â scrisului opt ore pe zi, iar ├«n rest ├«╚Öi petrece timpul citind, urm─ârind filme cu zombie sau plimb├óndu-se ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei ╚Öi cu c├óinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat na╚Ötere ├«n orele de matematic─â, c├ónd scria nuvele...

Armentrout scrie literatur─â paranormal─â pentru adolescen╚Ťi, c─âr╚Ťi de science fiction, fantasy ╚Öi romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescen╚Ťi, Obsidian, urmeaz─â s─â fie ecranizat.

Este considerat─â un autor ÔÇ×hibridÔÇť, care ╚Öi-a publicat cu succes c─âr╚Ťile ├«n regim de self-publishing, av├ónd ╚Öi contracte cu mici publica╚Ťii independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout ini╚Ťiaz─â evenimente anuale ce adun─â laolalt─â peste o sut─â de autori de bestselleruri pentru adolescen╚Ťi ╚Öi adul╚Ťi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 12 oct. 2023
Colectie : Moon Light
Traducator(i) : Bianca Paulevici
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 480
ISBN : 978-630-319-366-3