- 40%

Bridgerton. Vicontele care ma iubea. Povestea lui Anthony. Vol. 2

Nota ta:
57 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 35,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 35,99 lei

De această dată, ziarele de scandal s-au înșelat. Cel mai râvnit burlac, dar și cel mai greu de prins în capcana mariajului, Anthony Bridgerton, nu doar că s-a decis să se căsătorească – dar și-a ales chiar și o soție! Singurul obstacol în calea intențiilor sale este Kate Sheffield, sora mai mare a alesei sale și cea mai băgăcioasă femeie care poate fi întâlnită în sălile de bal londoneze. Aprigă și spirituală, Kate îl scoate din minți pe Anthony cu încăpățânarea ei de a împiedica această căsătorie – însă când închide ochii noaptea, Kate este cea care îi bântuie visele tot mai erotice...

Contrar convingerilor larg răspândite, Kate este destul de sigură că libertinii, chiar și după ce s-au cumințit, nu ajung să fie cei mai buni soți – iar Anthony Bridgerton este cel mai rău dintre crai. Kate este hotărâtă să-și protejeze sora – însă se teme că și propria inimă este vulnerabilă. Iar când buzele lui Anthony le ating pe ale ei, își dă seama că a rezista în fața pasiunii nu este deloc cel mai ușor lucru din lume...

 

„Dacă nu ați citit niciodată romane de dragoste, începeți cu acesta!“ Washington Post

„Julia Quinn este cu adevărat o Jane Austen contemporană. Jill Barnett

Un roman absolut încântător, plin de farmec, umor și replici spirituale.“ Kirkus Reviews

 

Colecția Moon Light îți aduce pe noptieră povești de viață și de dragoste care te vor purta pe aripile visării și te vor face să simți gustul aventurii. Eroine puternice și frumoase, eroi sexy cu un trecut întunecat, acțiune și erotism sunt ingredientele care fac din Moon Light o experiență de neratat.

Despre Julia Quinn

Julia Quinn

Julia Quinn

JULIA QUINN este autoarea a 18 bestselleruri New York Times consecutive și numai în Statele Unite s-au vândut peste 10 milioane de exemplare ale romanelor ei. Prima carte, Splendid, i-a fost cumpărată de o editură când avea doar 24 de ani, iar Julia a continuat să colaboreze cu același redactor și cu aceeași editură de atunci încoace. Este absolventă a universităților Harvard și Radcliffe și a fost înscrisă pentru o perioadă la Facultatea de Medicină a Universității Yale, dar a renunțat pentru a se dedica în exclusivitate scrisului. Pe data de 25 decembrie 2020 a avut premiera Bridgerton — o producție originală Shondaland/Netflix bazată pe cea mai populară serie a Juliei Quinn.

Întâmpinat cu entuziasm atât de telespectatori, cât și de critici, serialul Bridgerton s-a clasat al cincilea ca audiență la debut, fiind pe locul 1 în topurile vizionărilor Netflix din 76 de țări.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 20 apr. 2022
Colectie : Moon Light
Autor(i) : Julia Quinn
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-9024-1