- 29%

Dulce victorie (vol. 47)

Nota ta:
40 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

OAMENII PUTERNICI NU SE PRĂBUȘESC EI ÎȘI GĂSESC UN NOU VIS DE URMAT

Maddie Townsend locuiește într-un oraș minunat și are cele mai bune prietene pe care și le-ar putea dori cineva, dar viața ei este dată peste cap când soțul o părăsește pentru o femeie mai tânără. Cu trei copii și cu inima frântă, Maddie e nevoită să meargă mai departe. Mai mult, după ani întregi în care nu a lucrat, trebuie să-și redescopere abilitățile în afaceri pentru a se ocupa de cel mai nou proiect al prietenelor ei: planificarea singurului fitness cu spa pentru femei din oraș.

Când problemele comportamentale ale fiului ei încep să afecteze pasiunea acestuia pentru baseball, Maddie știe că trebuie să intervină pentru a-l ajuta. Dar nu se așteaptă să-l placă pe antrenorul fiului ei, chipeșul Cal Maddox, și să afle că el are aceleași sentimente pentru ea.

Însă bârfele se răspândesc repede într-un oraș mic, iar relația dintre Maddie și Cal amenință să le afecteze atât reputația, cât și cariera. Și totuși, el ar putea fi singurul bărbat din toată Carolina de Sud care o poate ajuta să-și găsească liniștea.

 

„Sherryl Woods este renumită pentru romanele pline de sensibilitate, infuzate adesea cu parfumul Sudului.Library Journal

„O poveste presărată cu drame de familie – înduioșătoare, tensionată și tulburătoare.“ RT Book Reviews

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 25 ian. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Sherryl Woods
Traducator(i) : Alexandra Dumitru
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-630-319-631-2