Alaturi de tine

0% of 100
24,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.07.2024

Versiuni disponibile

In comunitatea strâns unită din Chesapeake Shores, toată lumea este nedumerită de adevărata semnificație a întâlnirilor – pe care cei doi nu le consideră, de fapt, întâlniri – dintre Susie O’Brien și Mack Franklin… mai ales că aceștia petrec fiecare minut liber împreună. Când prietenia lor se transformă în sfârșit în ceea ce-și dorea, Susie este în al nouălea cer. Dar chiar când sunt pe cale să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți, Mack își pierde slujba pe care o iubește, iar Susie se confruntă cu un diagnostic devastator.

Însă membrii familiei O’Brien stau întotdeauna unul lângă celălalt în situații de criză. Chiar și Jess, verișoara lui Susie și rivala ei dintotdeauna, devine un susținător înverșunat al acesteia – mai ales atunci când fosta iubită a lui Mack apare în oraș. Mizele sunt mai mari ca niciodată, dar Susie este pregătită să accepte provocarea... atâta vreme cât Mack este acolo, alături de ea.

 

„Când vă aflați în căutarea unei povești de dragoste minunate, dar cu provocări cât se poate de reale, Sherryl Woods este întotdeauna la înălțime. Kirkus Reviews

 

Sherryl Woods este autoarea a peste 100 de romane de dragoste și mystery, foarte apreciate de cititori și critici.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 12 feb. 2021
Colectie : Lira
Autor(i) : Sherryl Woods
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-6864-6