dreambooks 36

- 29%

Fascinatie (vol. 37)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
Disponibil precomandă

Estimare livrare: 06.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Un medium disperat să scape de propria soartă ‒ și de un criminal ‒ își găsește locul în orașul Burning Cove în romanul Amandei Quick.

Să fie Madame Ariadne, consultant în vise paranormale, nu a fost marea dorință a lui Prudence Ryland, dar faptul că era o meserie care aducea bani buni a fost o motivație suficientă ‒ până când descoperă că cel mai recent client al ei vrea să o omoare. Dar Prudence, maestră când vine vorba despre a se reinventa, își găsește o nouă casă și o nouă slujbă cât mai departe posibil și reușește, într-un final, să se relaxeze ‒ ceea ce se dovedește a fi o mare greșeală. Faptul că lasă garda jos o face să se trezească răpită și drogată, într-o rochie de mireasă pătată de sânge, într-un dormitor matrimonial al unui hotel, alături de un bărbat mort. Cum presa roiește la ușile hotelului și sirenele poliției se aud în depărtare, îi este clar că i s-a înscenat acea crimă. Prudence știe cine a pus totul la cale, dar va fi ea crezută?

Pare puțin probabil ca renumitul anchetator Luther Pell și asociatul lui, Jack Wingate, să o creadă când susține că este ținta unei răzbunări. De fapt, Prudence e convinsă că misteriosul domn Wingate o consideră, în cel mai bun caz, o pungașă și, în cel mai rău caz, o criminală. Iar Jack Wingate pare să fie extrem de familiar cu violența, judecând după fața plină de cicatrici și după expresia lui mohorâtă. Așadar, nimeni nu e mai șocat ca Prudence când Jack îi oferă ajutorul. Desigur, în viziunea lui asta înseamnă să o folosească drept momeală pentru criminal, însă Prudence se simte straniu de în siguranță știind că e în grija lui Jack. Dar cine o va proteja de fascinația ei crescândă față de acest bărbat enigmatic?

 

„Gata pentru a fi adaptat pentru teatru, serial TV sau film… Misterul întâlnește romantismul și paranormalul în această epocă de aur a thrillerelor hollywoodiene.“ — Kirkus Reviews

„O carte plină de mister și de acțiune, care te ține cu sufletul la gură încă de la început, cu o avalanșă de răsturnări de situație. Romanul Fascinație este un amestec de mister, romantism, legături paranormale și dialog efervescent.“ Library Journal

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 16 nov. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Amanda Quick
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
ISBN : 978-630-319-335-9