- 29%

Fascinatie (vol. 37)

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 31.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic suspense

 

CÂT DE DEPARTE POȚII FUGI DE PROPRIA SOARTĂ?

Să devină Madame Ariadne, consultant în vise paranormale, nu a fost marea dorință a lui Prudence Ryland, dar faptul că era o meserie care aducea bani buni a fost o motivație suficientă – până când descoperă că cel mai recent client al ei vrea să o omoare. Maestră când vine vorba despre a se reinventa, Prudence își găsește o nouă casă și o nouă slujbă cât mai departe posibil și reușește, într-un final, să se relaxeze. Ceea ce se dovedește a fi o mare greșeală, căci se trezește răpită și drogată, într-o rochie de mireasă pătată de sânge, într-o cameră de hotel, alături de un bărbat mort. Prudence știe cine i-a înscenat totul, dar va fi crezută?

Pare puțin probabil ca renumitul anchetator Luther Pell și asociatul lui, Jack Wingate, să o creadă când susține că este ținta unei răzbunări. De fapt, Prudence e convinsă că misteriosul domn Wingate o consideră, în cel mai bun caz, o pungașă și, în cel mai rău caz, o criminală.

Așadar, nimeni nu e mai șocat ca Prudence când Jack îi oferă ajutorul. Desigur, în viziunea lui asta înseamnă să o folosească drept momeală pentru criminal, însă Prudence se simte straniu de în siguranță știind că e în grija lui Jack. Dar cine o va proteja de fascinația ei crescândă față de acest bărbat enigmatic?

 

„Misterul întâlnește romantismul și paranormalul în această epocă de aur a thrillerelor hollywoodiene.“ Kirkus Reviews

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 16 nov. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Amanda Quick
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 276
ISBN : 978-630-319-335-9