Macbeth

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
19,90 lei
De la tragedia ├«ndr─âgosti╚Ťilor romantici din Romeo ╚Öi Julieta la nebunia lucid─â din Hamlet, de la drama geloziei din Othello la obsesia pentru putere din Macbeth, teatrul lui Shakespeare prezint─â un imens repertoriu de personaje, figuri, situa╚Ťii istorice ╚Öi conflicte existen╚Ťiale. O c─âl─âtorie fascinant─â printre...

De la tragedia ├«ndr─âgosti╚Ťilor romantici din Romeo ╚Öi Julieta la nebunia lucid─â din Hamlet, de la drama geloziei din Othello la obsesia pentru putere din Macbeth, teatrul lui Shakespeare prezint─â un imens repertoriu de personaje, figuri, situa╚Ťii istorice ╚Öi conflicte existen╚Ťiale. O c─âl─âtorie fascinant─â printre capodoperele celui mai mare dramaturg al tuturor timpurilor.
Macbeth este una dintre cele mai mari tragedii ale tuturor timpurilor. Macbeth, un r─âzboinic curajos, este influen╚Ťat ├«n mod fatal de for╚Ťe supranaturale, de trufa╚Öa lui so╚Ťie ╚Öi de ambi╚Ťia sa f─âr─â limite. Strategia criminal─â la care ├«l instig─â Lady Macbeth pentru a c├ó╚Ötiga ╚Öi a p─âstra coroana Sco╚Ťiei are efecte teribile asupra personalit─â╚Ťii am├óndurora. Ironia crud─â a destinului lor prinde via╚Ť─â ├«n versuri cu o for╚Ť─â de neegalat.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
208
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonat─â
Format:
attribute_icon
130 x 200
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978ÔÇĹ606ÔÇĹ33ÔÇĹ2337-9
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  2 feb. 2018
Autor(i)  :  Wiliam Shakespeare
Numar pagini  :  208
Tip Coperta  :  Cartonat─â
Format  :  130 x 200
Categorie  :  Fictiune
ISBN  :  978ÔÇĹ606ÔÇĹ33ÔÇĹ2337-9

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate