- 40%

- 40%

Macbeth

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Macbeth


Nota ta:
100% of 100
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Versiuni disponibile

De la tragedia îndrăgostiților romantici din Romeo și Julieta la nebunia lucidă din Hamlet, de la drama geloziei din Othello la obsesia pentru putere din Macbeth, teatrul lui Shakespeare prezintă un imens repertoriu de personaje, figuri, situații istorice și conflicte existențiale. O călătorie fascinantă printre...

De la tragedia îndrăgostiților romantici din Romeo și Julieta la nebunia lucidă din Hamlet, de la drama geloziei din Othello la obsesia pentru putere din Macbeth, teatrul lui Shakespeare prezintă un imens repertoriu de personaje, figuri, situații istorice și conflicte existențiale. O călătorie fascinantă printre capodoperele celui mai mare dramaturg al tuturor timpurilor.
Macbeth este una dintre cele mai mari tragedii ale tuturor timpurilor. Macbeth, un războinic curajos, este influențat în mod fatal de forțe supranaturale, de trufașa lui soție și de ambiția sa fără limite. Strategia criminală la care îl instigă Lady Macbeth pentru a câștiga și a păstra coroana Scoției are efecte teribile asupra personalității amândurora. Ironia crudă a destinului lor prinde viață în versuri cu o forță de neegalat.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Feb 2018
Numar pagini:
attribute_icon
208
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978‑606‑33‑2337-9

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  2 feb. 2018
Autor(i)  :  William Shakespeare
Numar pagini  :  208
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  130 x 200
ISBN  :  978‑606‑33‑2337-9