lips─â stoc

- 40%

Osho. Puterea iubirii

Seria: Invataturi esentiale
0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 17,94┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 17,94┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Înv─â╚Ť─âturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscu╚Ťi lideri spirituali ai secolului XX, r─âstoarn─â tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanent─â punere sub semnul întreb─ârii a certitudinilor ╚Öi la un proces de con╚Ötientizare de sine.

C─ârtile din seria „OSHO“ prezinta viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care ╚Öi le pun oamenii interesa╚Ťi de ╚Ötiin╚Ťa transform─ârii de sine ╚Öi de o spiritualitate adaptat─â la provoc─ârile cotidiene ale vie╚Ťii contemporane.

 

„Iubirea nu este ceea ce se în╚Ťelege în mod obi╚Önuit prin cuvântul «iubire». Nu este doar o atrac╚Ťie biologic─â între un b─ârbat ╚Öi o femeie. E ╚Öi asta, dar numai la început. ╚śi chiar ╚Öi atunci, dac─â prive╚Öti în profunzime, vei vedea c─â nu e cu adev─ârat o atrac╚Ťie între un b─ârbat ╚Öi o femeie; e o atrac╚Ťie între energia masculin─â ╚Öi cea feminin─â. Nu e o atrac╚Ťie între A ╚Öi B; sunt implicate mistere mult mai profunde, chiar ╚Öi în rela╚Ťiile de dragoste obi╚Önuite. De aceea nimeni nu poate defini iubirea. S-au încercat mii de defini╚Ťii ╚Öi toate au e╚Öuat. Iubirea r─âmâne de nedefinit, greu de prins, alunecoas─â. Ai vrea s─â ai putere asupra iubirii, dar a╚Öa ceva este imposibil; iubirea e mult mai mare decât tine. Nu po╚Ťi s-o posezi, nu po╚Ťi decât s─â fii posedat de ea; de aceea oamenii care vor s─â posede iubirea nu ajung s-o cunoasc─â vreodat─â câtu╚Öi de pu╚Ťin.“ OSHO

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 23 apr. 2018
Serie : Invataturi esentiale
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 208
ISBN : 978-606-33-2503-8