- 35%

Păcăleală. Vol. 106

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 16,19 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 16,19 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Imaginați‑vă un duel între doi oameni. Unul, Daniele Mallarico, este un ilustrator de succes care, în amurgul vieții, simte că reputația și talentul său artistic se estompează. Celălalt, Mario, este nepotul lui de patru ani.

Daniele locuiește de mulți ani la Milano, în singurătate, concentrându‑se obsesiv asupra muncii sale, când fiica lui îl roagă să vină la Napoli pentru câteva zile, ca să aibă grijă de Mario, în timp ce ea și soțul ei vor participa la o conferință.

Închiși într‑un apartament din centrul orașului Napoli, plin de fantomele trecutului, bunicul și nepotul își pun la încercare inteligența în jocuri nu întotdeauna amuzante, în vreme ce Daniele se străduiește să‑și evalueze propriile aspirații și opțiuni de viață. Păcăleală este o dramă elegantă despre ambiție, legături de familie și înaintarea în vârstă, care depășește limitele obișnuite și previzibile, scrisă de unul dintre cei mai mari romancieri italieni contemporani.

 

Un portret superb, uneori tulburător al relației dintre generații, care atinge adevărurile fundamentale.

Library Journal


Inteligent și plin de emoție... Acest roman multistratificat încurajează lectura repetată pentru a descoperi interpretări noi și subtile.

Publishers Weekly


Tulburător și extrem de bine scris...

Entertainment Weekly

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 iun. 2019
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Cerasela Barbone
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 208
ISBN : 978-606-33-3826-7