- 30%

- 30%

Parfumul dulce al verii

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
48% of 100
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 34,93┬álei

Reducere 30%

0,00 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
34,93 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
Tulburat─â ├«n urma mor╚Ťii tat─âlui ei, a unei c─âsnicii e╚Öuate ╚Öi a c├ótorva pierderi de sarcin─â, Libby McKenzie se simte cu des─âv├ór╚Öire ├«nsingurat─â. De╚Öi noua ei ocupa╚Ťie, aceea de fotograf de nun╚Ťi, ├«i ofer─â doar un simulacru de ╚Ťel ├«n via╚Ť─â, aceasta ├«nseamn─â, totu╚Öi, o distragere de la profunda ei...

Tulburat─â ├«n urma mor╚Ťii tat─âlui ei, a unei c─âsnicii e╚Öuate ╚Öi a c├ótorva pierderi de sarcin─â, Libby McKenzie se simte cu des─âv├ór╚Öire ├«nsingurat─â. De╚Öi noua ei ocupa╚Ťie, aceea de fotograf de nun╚Ťi, ├«i ofer─â doar un simulacru de ╚Ťel ├«n via╚Ť─â, aceasta ├«nseamn─â, totu╚Öi, o distragere de la profunda ei durere.

Atunci c├ónd e solicitat─â s─â fotografieze o nunt─â care are loc la Woodmont, o mo╚Öie cu valoare istoric─â, Libby face cuno╚Ötin╚Ť─â cu proprietara acesteia, Elaine Grant. ├Än dorin╚Ťa de a deschide Woodmont pentru public, Elaine l-a angajat pe t├ón─ârul Colton Reese, r─âmas v─âduv de cur├ónd, ca s─â ajute la munca de restaurare necesar─â. Tot Elaine este cea care o roag─â pe Libby s─â fotografieze ├«ntregul proces. Libby e atras─â ├«ndat─â de vechea ser─â ├«nconjurat─â de vrejuri de caprifoi.

├Än timp ce stabile╚Öte noi rela╚Ťii ╚Öi exploreaz─â sera n─âp─âdit─â de vegeta╚Ťie de la Woodmont, Libby g─âse╚Öte ├«nl─âuntrul ei t─âria de a cerceta actele r─âmase ├«n biroul r─âposatului ei tat─â. Astfel, ea descoper─â o scrisoare ce schimb─â tot ceea ce a ╚Ötiut p├ón─â acum despre p─ârin╚Ťii ei, despre ea ├«ns─â╚Öi ╚Öi despre Woodmont. Ascunse sub vrejurile care au n─âp─âdit vechea ser─â, secretele mai multor genera╚Ťii o a╚Öteapt─â pe Libby s─â culeag─â fructele r─âs─ârite din semin╚Ťele plantate cu mult─â vreme ├«n urm─â.

 

ÔÇ×Parfumul dulce al verii este una dintre acele c─âr╚Ťi care te absorb cu des─âv├ór╚Öire. Odat─â ce am ├«nceput s─â citesc, m-am sim╚Ťit ├«ndemnat─â s─â continui p├ón─â c├ónd am ├«ntors ultima pagin─â ╚Öi am aflat ultimul secret.ÔÇť The Romance Dish

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jun 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
384
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137x200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7513-2
Traducator(i):
attribute_icon
Simona Tatu
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  10 iun. 2021
Autor(i)  :  Mary Ellen Taylor
Numar pagini  :  384
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  137x200
colectie  :  Blue Moon
Categorie  :  Literatura Pentru Femei
ISBN  :  978-606-33-7513-2
Traducator(i)  :  Simona Tatu

Din aceeasi categorie

Vezi toate