- 29%

Primavara in Toscana (vol. 41)

Nota ta:
93 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

NICIODATĂ NU ESTE PREA TÂRZIU SĂ TE ÎNDRĂGOSTEȘTI

Când Gracie Burton află că la Castello Montefosco, în zona rurală a Toscanei, se organizează un curs de artă culinară de o săptămână, nu poate rezista tentației de a se întoarce spre trecutul pe care l-a lăsat în urmă în Italia. Deși Gracie nu este în relații prea bune cu fiica ei, Carina, și cu nepoata Anastasia, cele două decid să o însoțească în călătorie, fără să aibă vreo idee despre secretele ascunse o viață întreagă.

În acea săptămână, Gracie le dezvăluie adevărul despre motivul care a adus-o înapoi la castel și la misteriosul lui proprietar, contele Bassanelli. Carina și Anastasia află cu stupoare că Gracie a petrecut cincisprezece ani în Italia ca ucenică a unchiului ei, un renumit restaurator de obiecte de artă. În acea perioadă s-a îndrăgostit nebunește, iar acum, după mai bine de patru decenii, se întoarce cu speranța că va putea îndrepta unele dintre erorile trecutului.

Gătind rețete magice și înconjurată de bunătatea celorlalți oaspeți de la castel, Gracie se apropie din nou de familia ei și, împreună, cele trei femei reînvață ce înseamnă iubirea.

 

Santa Montefiore scrie povești epice de dragoste ca nimeni alta.“ Jojo Moyes

„Puțini scriitori reușesc să-mi aducă atâta bucurie ca Santa Montefiore. Sarra Manning

Despre Santa Montefiore

Santa Montefiore

Santa Montefiore

Născută în Anglia în 1970, Santa Montefiore a crescut la o fermă din Hampshire.

A studiat spaniola și italiana la Universitatea Exeter și a petrecut o bună parte din anii ’90 la Buenos Aires, unde a copilărit mama ei.

Locuiește la Londra împreună cu soțul ei, istoricul Simon Sebag Montefiore, și cei doi copii, Lily și Sasha.

Romanele Santei Montefiore au fost traduse în 20 de limbi și vândute în peste 3 milioane de exemplare în Anglia și Europa.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 dec. 2023
Colectie : Dream Books
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 300
ISBN : 978-630-319-525-4