lipsă stoc

- 60%

Să tai în piatră vie

0% of 100
RRP: 44,90 lei Preț special 17,96 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 44,90 lei Preț special 17,96 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Shiva și Marion, gemeni identici, vin pe lume din relația secretă a unei călugărițe indiene cu un chirurg englez, într-un spital al unei misiuni din Etiopia. Uniți la nivelul capului, cei doi sunt separați în ultimul moment. Rămași orfani de mamă în ziua în care se nasc și părăsiți de tată în aceeași zi, cei doi copii împărtășesc o legătură supranaturală și aceeași pasiune pentru medicină și se maturizează pe fondul tulburărilor politice care zguduie Etiopia în anii 1960–1970.

Dragostea pentru Genet, fiica doicii lor, și implicarea acesteia în lupta pentru eliberarea Eritreei îi despart în cele din urmă, iar Marion, proaspăt absolvent al școlii de medicină, este nevoit să fugă în America. Destinul, prin intermediul aceleiași Genet, îi readuce împreună pe cei doi frați în împrejurări dramatice, care refac într-un mod special legătura cu tatăl dispărut.

Saga gemenilor Shiva și Marion Stone traversează continente și generații, desfășurându-se în Africa și în America de-a lungul a cinci decenii, și conturează o poveste despre dragoste și trădare, despre compasiune și vindecare, despre exil și apartenență.

 

Magistral... Verghese creionează un tablou viu al locurilor, al practicilor medicale și al conflictelor interioare ale personajelor sale. The Washington Post Book World

 

Mai mult decât o saga de familie, o încântătoare odă închinată profesiei de medic. Entertainment Weekly

 

Un roman puternic și emoționant, despre abandon, trădare și dragoste: vindecătoare, dar și distructivă. San Francisco Magazine

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 20 sept. 2019
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Adriana Bădescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 800
ISBN : 978-606-33-4189-2